Mándi László a Momentum polgármesterjelöltje Debrecenben

Szerző: | szept 22, 2023 | Magyarország

Mándi László és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke a Facebookon jelentették be, hogy Debrecenben, a jövő évi önkormányzati választásokon Mándi lesz a párt polgármesterjelöltje. A Momentum jelöltjét támogatja az LMP, az MSZP és a Nép Pártján is.

„Mi a Momentumban azért dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld országot építsünk. A Holnap Magyarországát. A Holnap Magyarországához és az őszinte önkormányzatokhoz  a Holnap vezetőire van szükség. Mándi László is egy ilyen vezető, aki készen áll az előtte álló munkára” – mondta a bejelentés kapcsán Gelencsér.

Mándi megígérte, hogy továbbra is azért fog harcolni, hogy a kormány ne építsen méreggyárakat Debrecenbe az emberek megkérdezése nélkül.

A jelenlegi városvezetés támogatja az akkugyárakat és idehozna több ezer kínai vendégmunkást. De nem csak ez az egyetlen probléma van. Orvosolni kell a város lakhatási gondjait, ezért növelni fogjuk az önkormányzati bérlakások számát” – mondta a videóban a polgármesterjelölt és hozzátette, hogy szeretné Debrecen közlekedését és zöldítését is felülvizsgálni.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest