Krisztics Bianka képviselőjelölt – Budapest 12. OEVK

Krisztics Bianka vagyok, a Momentum képviselőjelöltje a Budapest 12. számú országgyűlési egyéni választókerületben.

Környezetgazdálkodási agrármérnökként végeztem, majd mérnök-közgazdász oklevelet szereztem. Rákospalotán nőttem fel, és néhány Újpesten töltött év után, újra itt élek a férjemmel és két gyermekünkkel.

Sokan érezzük úgy, hogy a politikusok ma nem az embereket képviselik, sokkal inkább pártérdekeket és saját anyagi gazdagodásukat tartják szem előtt. A politika mára eltávolodott az emberektől, így az emberek is a politikától. De én hiszem, hogy ezen tudunk változtatni!

Korábban nem politizáltam aktívan, de mostanra eljött az idő, úgy éreztem tennem kell valamit, hogy a gyerekeim egy élhető országban nőjenek fel, és hogy ne kelljen elmenniük, ha tisztességesen szeretnének boldogulni. A Momentum megalakulása lehetőséget adott egy olyan párthoz csatlakoznom, amely átlép a bal- és jobboldal megosztottságán, és amely képes egy új irányt mutatni Magyarország számára.

Országgyűlési képviselőként azért szeretnék dolgozni, hogy újjáépítsük a demokráciát és egy boldogabb, élhető országot teremtsünk. Ehhez kérem a támogatását.

Budapest 12. OEVK – Krisztics Bianka
Facebook | E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva