Közel 25 ezer aláírást gyűjtöttünk össze egy hétvége alatt

Szerző: | ápr 10, 2019 | Európa, Magyarország

A hétvége folyamán több száz aktivistával országszerte gyűjtöttük az ajánlásokat az Európai Parlamenti választásokra. Köszönjük mindenkinek a támogatást, 36 óra leforgása alatt a szükséges 20 ezer helyett közel 25 ezer aláírást gyűjtöttünk össze, és azokat az elsők között adtuk le a Nemzeti Választási Irodának!

 

A Momentum azzal a felhívással állt ki az utcákra, hogy mentsük meg az EU-s pénzeket, ehhez fogjuk magunkat tartani Európai Parlamentben is. „Hiszünk abban, hogy jobban is el lehet költeni az uniós pénzeket, és ha kell, megkötjük ebben a kormány kezét. Azért fogunk dolgozni, hogy az uniós pénzeket közvetlenül ossza ki az Európai Unió, és csak három területre: iskolákra, kórházakra és munkahelyteremtésre.” – mondta Dr. Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője a Nemzeti Választási Iroda előtt tartott sajtótájékoztatón.

 

Az aláírásgyűjtés sikere egyértelmű bizonyítéka annak, hiába támadtak meg és akadályoztak minket többféleképpen az elmúlt hónapokban, mára valóban országos erejű párt lettünk.  A sikeren felbuzdulva országjárásra indulunk, és azért fogunk aláírásokat gyűjteni, hogy megvédjük az uniós támogatásokat, mert nem fogjuk hagyni, hogy Orbán Viktor és családja lenyúlja az EU-s pénzeket. A gyűjtést egészen május 26-ig, az EP-választásokig folytatjuk.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest