Kovács József képviselőjelölt – Borsod-Abaúj-Zemplén 03. OEVK

Kovács József vagyok, a Momentum Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 3. sz. választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje. Ózd és Putnok város térsége halmozottan hátrányos településekkel van tele. Semmilyen érdemi változás nem történt az elmúlt évtizedekben, csak látszatintézkedéseket hajtottak végre, de a tényleges problémákat nem oldották meg. Vegetál a térség a rendszerváltás óta. Nem csak Magyarország, de az egész Európai Unió legelmaradottabb térségei közé sorolnak bennünket. Országunkban itt az egyik legalacsonyabb az átlagkereset és az iskolázottság, de még az ingatlanok értéke is. A rendkívül magas a levegő szennyezettség, akár 10 évet is elvehet az életünkből. Hazánkban 12800 ember hal meg évente légszennyezés miatt kialakuló betegségben, és sajnos ezek jelentős része a Sajó-völgyének lakója. A környék kiszorul az ország vérkeringéséből, se az út-, se a vasúthálózatunk nem megfelelő.

Háromgyerekes családapaként elszomorít, hogy hiába dolgozok minden nap azon, hogy a gyermekeimnek jobb jövőjük legyen, amikor a Parlament olyan országgyűlési képviselőkkel van tele, akikre a korrupt szó csak enyhe kifejezés.

Ideje lecserélni a romlott politikai elitet és friss embereket ültetni a helyükre. Ideje véget vetni a a széthúzásnak és politikai békét teremteni az országban. Ideje túllépni azon, hogy ki jobb- vagy baloldali és közösen dolgozni országunk problémáinak megoldásán.

Építsünk gyermekeiknek egy gyűlöletmentes, élhetőbb és szebb jövőt!

Kovács József
Facebook | E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva