Kovács Imre Krisztián képviselőjelölt – Hajdú-Bihar 05. OEVK

Kovács Imre vagyok. Hajdúszoboszlón nőttem fel, középiskolába Debrecenbe, a Tóth Árpád Gimnáziumba jártam. Tanulmányaimat Budapesten folytattam: 2004-re a Budapesti Műszaki Egyetem műszaki informatika szakán, és a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem (mai Corvinus Egyetem) vezetés-szervezés szakirányán is diplomát szereztem. A következő években informatikai területen, főleg szoftverfejlesztésben dolgoztam, valahol beosztottként, máshol közép- illetve felső vezetőként. Megfordultam kis, közép illetve nagyvállalati szférában és kipróbáltam azt is, milyen Magyarországon a vállalkozói lét. Bármilyen távol is kellett utaznom a munkáim, tanulmányaim miatt, mindig is figyelemmel kísértem a hajdúsági régió sorsát, mert igazán haza mindig ide jövök.

Egészen fiatal korom óta érdekel a közélet, nemzetünk ügyeinek alakulása. Bár az elmúlt pár évben voltak napok, amikor legszívesebben híreket sem olvastam volna, ma már nem csak érdeklődő állampolgárként foglalkozom politikával. Jelenleg minden szabadidőmet a politikának szentelem: annak, hogy a Momentum jelöltjeként megmutassam, igenis van remény és nem csak a Hajdú-Bihari régió, de egész Magyaroszág felemelhető a mostani állapotából.

Tudom, hogy lehetséges megőrizni és felpezsdíteni ezt a vidéket: elérni, hogy a fiataloknak ne kelljen elmenniük más városba, vagy országba a megélhetésért, hogy megfelelő közlekedéssel a kisebb települések számára is elérhető közelségbe kerüljenek a munkahelyek és lehetőségek. Valamint szeretném többek között, hogy turisztikai szempontból ne csak nyáron legyen célpont a kikapcsolódni vágyók számára a régió, hanem minden korosztály egész évben találja meg a számára megfelelő programot, feltöltődést, gyógyulási lehetőséget nálunk!

Kovács Imre
Facebook | E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva