Kovács Attila – Vas 02. OEVK

Azért csatlakoztam a Momentumhoz, mert úgy látom választóponthoz érkezett az ország. Vagy megerősítjük a jogállami státuszunkat és a fejlett nyugati országokhoz tartozásunkat, vagy folytatjuk azt az irányt amibe a 2010-es 2014-es FIDESZ kormány visz minket. Hiszem, hogy a legfontosabb teendő a jelenlegi Magyar politikai színtéren az egészséges vitakultúra megteremtése, a fiatalok érdeklődésének felkeltése és a politikai játszma, (választási törvény, kampányfinanszírozás stb…) szabályainak széleskörű ismertetése.

Nagy előrelépést jelentene, ha a lakosság már fiatal kortól kezdve a politika tényekről informáltan beszélgetéseket kezdeményezne és azokat érvekkel alátámasztva vitatná meg, hogy ne csak érzelmek alapján döntsön álláspontjáról. A politikai pályát egy megtisztelt és fontos pozicióvá kell tenni és tehetséges és becsületes emberek megválasztását kell kieszközölni.

A személyes célom, hogy saját példámmal járjak elő a jövő politikusai számára. Mint családapa és képesítésem megszerzése óta megszakítás nélkül a szakmámban dolgozó mérnök a képviselőljelöltséget mint felelősséget kezelem. Az előtérben számomra mindig az ország és a lakosok jóléte lesz.

A fentiek fényében kérek minden érdeklődőt, hogy egyéni szavazatával Sárváron a legerősebb ellenzéki jelöltre tett vokssal támogassa a víziómat.

Kovács Attila
Facebook |  E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva