Miért bontunk kordont?

Mert a kordonbontás rendszerbontás!

A Karmelita köré emelt kordon a NER szimbóluma. Önmagában is megmutatja, mi a legnagyobb probléma a jelenlegi hatalommal.

TUDATOS

HAZUDOZÁS

A kordon nem egy építési területet véd, hanem a hatalmasokat védi az emberektől, a független újságíróktól, a kérdésektől. A kormány folyamatosan és tudatosan hazudik a valódi indítékairól, és az országot fenyegető, kitalált veszélyekről.

SZÁNDÉKOS

MEGOSZTÁS

Az Orbán-rendszer szerint mindenki ellenség, aki valamiben nem ért egyet a hatalommal. Azt vallják: az ellenséggel szemben keményen fel kell lépniük és mindenáron le kell győzni.

TELJES

ÉRZÉKETLENSÉG

A valóságtól teljesen elzárkózott hatalomnak nem fáj, ha megszűnik a KATA, ha egekbe szökik az infláció, ha tönkremegy az egészségügy és az oktatás. Ők jól elvannak a saját, elzárt világukban.

KORLÁTLAN

HATALOM

Azt gondolják, mindent megtehetnek, úgy kezelik az országot, mintha az övék lenne. A kordon nem lehetne ott, de ott van és védi a korrupt és hazug hatalmat. Mi azonban egészen addig le fogjuk bontani a kordonokat, újra és újra, amíg azok ott vannak.

TOTÁLIS

ELZÁRKÓZÁS

Nem tárgyalnak senkivel semmiről, és nem engednek semmiből. Mindennek úgy kell lennie, ahogy ők diktálják. Akár erőszak árán is. Akár könnygázt és gumibotot is bevetve.

Magyarország nem fog előrelépni, amíg nem vetünk véget a tudatos hazudozásnak, a szándékos megosztásnak, a teljes érzéketlenségnek, a korlátlan hatalomnak, a végtelen képmutatásnak és a totális elzárkózásnak.

Gyertek velünk!

Kordonbontás

Ha egy új, működő, nyugodt országot szeretnénk, ha fel akarjuk építeni a holnap Magyarországát, akkor a jelenlegi rendszert le kell bontani. Ugyanis ez a rendszer nem akar, és ezért nem is fog megváltozni.

Momentum Mozgalom kollázs
Pultozás

LEGYÉL AZ AKTIVISTÁNK!

Segítő kézre mindig szükség van, és nálunk biztosan találsz hozzád illő feladatot! Szeretettel várunk az aktivistáink közé, jelentkezz most!

Momentum és EU zászló

TÁMOGASS MINKET!

A közösségépítés, kampányolás bizony költségekkel jár, ezért nagyon örülünk, ha bármekkora összeggel is támogatod a munkánkat.

A momentum programja

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

Legyél képben a legfrissebb híreinkkel kapcsolatban, és add tovább az információinkat!

A momentum programja

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

 Küzdjünk tovább együtt az európai, nyugati Magyarországért! Gyere velünk! Csatlakozz hozzánk!

Híreink az eddigi kordonbontásokról

ÉPÍTSÜNK EGYÜTT EGY ÚJ, MŰKÖDŐ, NYUGODT MAGYARORSZÁGOT!

ÉPÍTSÜK EGYÜTT A
HOLNAP MAGYARORSZÁGÁT!

Olvasd el a Holnap Magyarországa Tervet, és mondd el róla a véleményedet!

Kövesd a híreinket a Facebookon és a honlapunkon, iratkozz fel a hírlevelünkre!