Ez a kérdőív a Budapest XVI. kerületén belül található 6-os számú választókerület lakóinak készült, ami a fenti térképnek megfelelően a Budapesti út, továbbá az Olga, Sasvár, Lőcs, Akácfa, Béla és Szilaspatak utca által határolt terület. Kérjük, hogy csak akkor töltse ki a kérdőívet, ha ezen a területen lakik! Köszönjük!

(A térképen ne zavarják a 26-30-as számok: ezek szavazóköröket jelentenek a 6-os választókerületen belül, de most a kérdőív szempontjából nem lényegesek.)

Kertváros 6

1.

A 6-OS VÁLASZTÓKERÜLETRE VONATKOZÓ KÉRDÉSEK
3. Ön személy szerint mire költené leginkább a kerületi adófizetők pénzét a Centenáriumi lakótelepen? (1 csillag: egyáltalán nem támogatja az adott célt, 5 csillag: maximálisan támogatja az adott célt.)

3. Ön személy szerint mire költené leginkább a kerületi adófizetők pénzét a kertes házas övezetben? (1 csillag: egyáltalán nem támogatja az adott célt, 5 csillag: maximálisan támogatja az adott célt.)
2.

AZ EGÉSZ XVI. KERÜLETRE VONATKOZÓ KÉRDÉSEK


7. Mit gondol a kerület adófizetői által fenntartott hivatalos tájékoztatási csatornákról (az önkormányzat újságja, honlapja, Facebook oldala és YouTube csatornája)?


9. Ön személy szerint mire költené leginkább a kerületi adófizetők pénzét a kerületben? (1 csillag: egyáltalán nem támogatja az adott célt, 5 csillag: maximálisan támogatja az adott célt.)