Tisztelt hajdú-bihari lakosok!

Nemrég Vámospércsen az egész városban megállt a vízszolgáltatás, Biharkeresztesen és Hajdúbagoson időről-időre zavaros a víz, Pocsajon pedig már az is előfordult, hogy szabad szemmel is látható fonalférget és egyéb parazitákat találtak a helyiek csapvízben. Püspökladányban és Nádudvaron a KSH Friss Ivóvíz kutatása pedig folyamatosan rámutat, hogy az ivóvízben a – nagy mennyiségben rákkeltő – szervetlen arzén koncentrációja az európai határérték körül mozog.

KÜLDJE EL, HOGY ÖN MIT TAPASZTALT A VÍZZEL KAPCSOLATBAN!
NE HAGYJUK, HOGY A PROBLÉMÁKAT SZŐNYEG ALÁ SÖPÖRJÉK!

 

 

Kosztin Mihály
Kiss László

KOSZTIN MIHÁLY & KISS LÁSZLÓ
MOMENTUM MOZGALOM

Megyei önkormányzati képviselőként folyamatosan jelezzük a döntéshozóknak a problémákat, lehetőség szerint hozzunk rá megoldást is. Ám erre általában csak cinikus, vicceskedő válaszokat szoktunk kapni a fideszes döntéshozóktól , nagyjából olyan reakciókkal, hogy “hol nőttünk fel?”, “ük-déd-nagyszüleink is ezt vizet itták, semmi bajuk nem volt.” “nincs itt semmi látnivaló” stb.

A hozzáállásuk és álláspontjuk ebben az ügyben is teljesen világos, mint a nap: ők már rég nem hisznek ebben az országban, ők már rég lemondtak a vidékről, arról, hogy az alapvető közszolgáltatásokat a legkisebb településeken is megteremtsük, ehhez pedig az EU-tagság és a fejlesztési pénzek történelmi esélyt jelentenek, márha előremutató célokat sikerülne megvalósítani, mondjuk a lombkorona-sétányok és magáncélra használt vendégházak építése helyett. Mi azonban ezt nem nézzük tétlenül!

2019-ben a Momentum megyei listájára leadott szavazatok alapján ketten is bekerültünk a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzatba, ahol mi a térség valódi fejlesztéspolitikai képviseletét látjuk el. Erre azért is van égető szükség, mivel az országos nagypolitika magára hagyta a kisebb települések sokszor napi gondokkal küzdő lakosait. Mi azért dolgozzunk, hogy mindez megváltozzon, hogy az összes hajdú-bihari településen megteremtsük az alapvető közszolgáltatásokat.

Ehhez kérjük most az Önök segítségét is, hogy minden részletre kiterjedően összegezzük a megyei tapasztalatokat a vízszolgáltatás minőségéről. Az itt összegzett tapasztalatokat bevisszük a megyei önkormányzat döntéshozói elé a megoldási javaslatainkkal.

Hajdú-bihari vízközmű konzultáció


Adatvédelmi tájékoztató

Copyright © 2023
Momentum Mozgalom
Minden jog fenntartva

Momentum Mozgalom
1024 Budapest, Rózsahegy utca 1-2. I/1.
Budapest, Pf. 684.

[email protected]