Andrejka Zombor

Koczogh Zoltán

Önkormányzati képviselő, Isaszeg, kompenzációs lista

1967-ben születtem Budapesten. Iskoláimat ott végeztem, és kisebb megszakításokkal ott is éltem 2006-ig.

Több kanyar után végül is számítógépes nyomdai előkészítéssel (DTP) kezdtem foglalkozni. Reklámügynökségeknél, grafikai stúdiókban, nyomdákban dolgoztam.

2002-ben részt vettem az ENSZ-EBESZ Koszovói Missziójában, az „Önkormányzati Választások 2002” kampányban, ami rendkívül érdekes és hasznos tapasztalat volt.

Jelenleg egy multinacionális bank marketing osztályán dolgozom, mint kreatív szakember. A munkám megköveteli a legújabb pénzügyi és kommunikációs trendek és technikák ismeretét, alkalmazását, a csoportmunkát többnyelvű, multikulturális környezetben.

2006-ban költöztünk feleségemmel Isaszegre, itt születtek gyerekeink is, akik ide jártak óvodába, általános iskola alsó tagozatában.

Érdekel a város élete és a környezet állapota, fontosnak tartom a részvételt a helyi közéletben, civil megmozdulásokban. Fontos számomra a környezetünk állapota, az igazságos társadalmi környezet, a korrupció és a bennfentes kapcsolatok megszüntetése, állampolgári oldalról a jogok és kötelességek egyensúlya. Szeretném elérni, hogy a választók a választási kampányok között is gyors és pontos tájékoztatást kapjanak a közügyekről.

Erősségem a jó kommunikáció, a kreativitás és az alaposság. Érzékeny vagyok a problémákra, általában gyorsan találok vagy javaslok többféle megoldást, a feladatokat gyorsan és gondosan végzem. Jól együtt tudok működni akár nagyon különböző emberekkel is.

Sokat olvasok, leginkább történelmi és társadalomtudományi cikkeket, tanulmányokat és könyveket.

Vagyonnyilatkozatok:

2019 | 2020 | 2021