Kiss Zoltán képviselőkelölt – Pest 09. OEVK

Kiss Zoltán vagyok, a Momentum PEST 9 OEVK (Nagykáta) országgyűlési képviselőjelöltje.

Sokan érezzük úgy, hogy a politikusok nem az embereket képviselik, sokkal inkább pártérdekeket, és saját anyagi gazdagodásukat tartják szem előtt. Sokan gondolják azt, hogy a politikával nem érdemes foglalkozni, hiszen úgysem változhat semmi. Határozottan hiszem, hogy ennek ellenére van remény!

A Momentum megalakulásával létrejött az új politikai generációvezető közössége. Létrejött az a közösség, amely átlép a bal- és jobboldal megosztottságán, és amely képes egy új irányt mutatni Magyarország számára!

Az Ön képviselőjelöltjeként azért fogok dolgozni, hogy sikerüljön felszámolnunk az elmúlt 28 év megosztottságát, hogy végre valóban lezárhassuk a rendszerváltást és Európához tartozzunk. Azért fogok tenni, hogy Tápió Vidék, Nagykáta és környező Települései újra fejlődésnek induljanak. Teremtsünk végre egy élhető Magyarországot, ahonnan barátainknak, családtagjainknak nem kell elmenniük, és ahová érdemes hazajönniük!

Mindehhez azonban szükségem van az Ön segítségére és támogatására. Hiszek abban, hogy a keményen dolgozó, becsületes magyar állampolgárok többet érdemelnek annál, mint amit a jelenlegi politika kínál számukra. Hiszek Magyarországban, és bízom abban, hogy áprilistól az Önök képviselőjeként dolgozhatom azért, hogy elérjük céljainkat, és hogy országunk ismét a béke, a fejlődés és a stabilitás útjára lépjen! Ehhez kérem az Önök segítségét és támogatását!

Kiss Zoltán
Facebook | E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva