Kiss László

Kiss László

Momentum fejlesztéspolitikusa, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés tagja, a Fejlesztési, Tervezési és Stratégiai Bizottság tagja

Közgazdászként végeztem a Debreceni Egyetem nemzetközi gazdálkodás alapszakán, majd négy évig menedzsment tanácsadóként dolgoztam. Két évig a DEX Műhely alelnöke voltam és tevékenykedtem a Debreceni Hősökben is. A Szakkollégiumi Mozgalomban főleg fejlesztéspolitikával foglalkoztam és annak adtam hangot, hogy a legszegényebb (Észak- Magyarország, Észak- és Dél- Alföld) régiókban élők számára egyre csökken a szegénységből való kitörés esélye.

A Momentum Mozgalom Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés tagjaként a térség valódi fejlesztéspolitikai képviseletére vállalkoztam az előttünk álló 2024-ig tartó ciklusban. Erre azért is van szükség, mivel az országos nagypolitika magára hagyta a kisebb települések sokszor napi gondokkal küzdő lakosait. Azért dolgozom, hogy mindez megváltozzon.

Minden település minden lakója számít! Teremtsük meg a közjó feltételeit, alapvető közszolgáltatásokat a legkisebb településeken is!

Vagyonnyilatkozatok:

2019 | 2020