Kerpel-Fronius Gábor lesz a polgármesterjelöltünk az V. kerületben

Szerző: | okt 19, 2023 | Budapest

Jelenlegi főpolgármester-helyettesét, Kerpel-Fronius Gábort indítja a Momentum polgármesterjelöltnek Budapesten az V. kerületben.

„Mondjuk ki az igazságot: az V. kerületnek új vezetésre van szüksége. Ha a Fidesz játszótere marad a Belváros, akkor továbbra is a kiváltságos kevesek érdeke fog érvényesülni. Nyissunk új fejezetet a Belvárosban!” – mondja a bejelentéséről szóló videójában Kerpel-Fronius és kiemeli, hogy polgármesterként az otthonosság, az átláthatóság és a szolidaritás lennének vezérelvei.

A videóban a főpolgármester-helyettes és Gelencsér Ferenc mellett megszólal Soproni Tamás, Terézváros momentumos polgármestere is, akik elmondják, hogy Kerpel-Fronius  elhivatottsága és szakértelme megkérdőjelezhetetlen.

„A hatalom maga és az emberek közé kordont vont, magyar és magyar közé is mély árkokat ásott, a budapestieket pedig bünteti és sarcolja. Éppen ezért 2024-ben meg kell védenünk a szabad kerületeket Budapesten és komolyan vehető alternatívát kell kínálnunk azon városrészek számára is, ahol jelenleg még a Fidesz kormányoz. Kerpel-Fronius Gábor egy ilyen jelölt a Belvárosban” – hangzik el a bejelentésben.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest