Kapjon 100 ezer forintot mindenki, aki beoltatja magát!

Szerző: | jan 13, 2021 | Magyarország

Tízezer magyar hunyt el koronavírusban, és újabb tízezrek halhatnak meg idén, ha nem oltatjuk be magunkat elegen. Lassan egy éve a gazdaság is leállt, a kormánynak pedig nincsen pontos terve arra, hogy mikor indul újra az élet. De van fény az alagút végén: a védőoltás, ami több tízezer magyar életét mentheti meg, és visszaadhatja a szabadságot – ehhez viszont el kell érni a nyájimmunitást.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke videóban ismertette a Momentum javaslatát, miszerint kapjon 100.000 forintot mindenki, aki beoltatja magát.

Miért lenne ez fontos szerintünk?

  • Mert ahhoz, hogy minél több élet megmeneküljön, ösztönözni kell az embereket a védőoltás beadására.
  • Mert támogatni kell azokat, akik a szociális válság következtében napról napra kénytelenek élni.
  • Mert fel kell pörgetni a fogyasztást, és újra kell indítani a gazdaságot. Ha nem érkezik valódi segítség, még rengeteg munkahely szűnhet meg a következő időszakban.

“Honnan lenne erre pénz? A kormány többet költ a propagandájára, mint amennyi pénzre szükség lenne ahhoz, hogy mindenki, aki beoltja magát, 100 000 forintot kapjon. De a kínai hitelből épített Budapest-Belgrád vasútvonal is többe kerül, mint amennyibe a teljes javaslat kerülne.

Ne a kifogásokat keresse a kormány! Adjon mindenkinek százezer forintot, aki beoltatja magát. Mentsük meg egy csapásra tízezrek életét, segítsünk a nehéz helyzetbe került honfitársainkon, és indítsuk újra a gazdaságot!”

– mondta Fekete-Győr.

Ez AZ a Budapest