Juhász Béla képviselőjelölt – Pest 04. OEVK

Juhász Béla Róbert vagyok a Momentum országgyűlési képviselőjelöltje.

A programom: FEJLŐDÉST! Fejlődést Vácon és térségében, fejlődést az országban!

A Momentum Mozgalom egy olyan fejlődő Magyarországot akar, ahol mindenki gyarapodik, nem csak a nemzet mészárosai!

A Momentum Mozgalom egy olyan Magyarországot akar, ahol mindenki tisztességes egészségügyi ellátást kap és nem mészárszékekké válnak a kórházaink, ahol naponta halnak meg betegek a folyosókon, mert nincs elég orvos, nővér és megfelelő eszközök.

A Momentum Mozgalom egy olyan Magyarországot akar, ahol az adófizetők pénzét a fejlődésre és az ország gyarapodására költik és nem a nemzet mészárosai építenek belőle itthon és külföldön senkinek sem kellő stadionokat.

A Momentum Mozgalom egy olyan Magyarországot akar, ahol a tudás érték, ahol az oktatás, a gyermekeink jövője mindennél fontosabb és ahol nem lemészárolják a jól működő önkományzati iskolákat és nem rothadó falak között tanulnak a fiatalok.

A Momentum Mozgalom egy olyan Magyarországot akar, ahol az öngondoskodást megbecsülik, ahol a tulajdon szent és sérthetetlen és a nemzet mészárosai nem elrabolják az emberek nyugdíjmegtakarításait és nevükre íratják a fél országot.

A Momentum Mozgalom egy olyan Magyarországot akar, ahol boldogulnak az emberek és nem kell véres verejtékkel dolgoznia a fiataloknak külföldön azért, hogy legyen jövőjük.

A Momentum Mozgalom egy olyan Magyarországot akar, ahol a teljesítményt becsülik nem az uram-bátyám mutyikat. Ahol a versenyképes tudás, a szorgalom és a becsületes munka az erény és nem a nemzet mészárosai uralják a gazdaságot!

A Momentum Mozgalom egy olyan Magyarországot akar, ahol jó élni idősnek és fiatalnak, ahol a magyar emberek büszke európai polgárként egy fejlődő és virágzó országot építenek.

A Momentum Mozgalom egy olyan Magyarországot akar, amely nem állandó harcban áll kitalált és megfoghatatlan ellenségekkel, hanem békében és minden nemzettel barátságban törekszik jólétet és biztonságot nyújtani polgárainak.

Juhász Béla
Facebook | E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva