Havasi Gábor

Budafok-Tétény polgármesterjelöltje,

Budapest egészségügyi tanácsnoka, a Fővárosi Közgyűlés tagja

Elérhetőségek:

Telefon: +36 1 999 9440
E-mail: [email protected]

Havasi Gábor

Bemutatkozás

Gyerekkorom óta egészségügyi dolgozók vesznek körül. Nagymamám védőnőként dolgozott egész életében, édesanyám ápolónő, édesapám mentőápoló volt, csakúgy, mint két nagybátyám. Így talán nem véletlen, hogy én is ezt a hivatást választottam, és 2014-től gyakoroltam éveken át. Mentőápolóként azt szerettem a legjobban, hogy gyorsan és hatékonyan tudok azokon segíteni, akik bajban vannak.

Ahogy mentőápolóként is mások segítésére esküdtem fel, ugyanez vezérel politikusként is. A politikai hatalomra mint szolgálatra tekintek, a budapestiek szolgálatára.

Havasi Gábor
2018-ban váltam a Momentum Mozgalom tagjává, majd 2019-ben az ellenzéki pártok XXII. kerületi polgármesterjelöltjeként indultam az önkormányzati választásokon. 2019-ben lettem a Fővárosi Közgyűlés tagja, majd a főpolgármester javaslatára egészségügyi tanácsnoknak választottak.
Azért döntöttem úgy, hogy elindulok 2024-ben a polgármesteri székért, mert a XXII. kerületnek változásra van szüksége. A pártpolitikai érdekeket kiszolgáló helytartó helyett a helyi emberek érdekeit képviselő polgármesterre. Az elmúlt néhány ciklusban ötletek és érdemi jövőkép nélkül működtették a jobb sorsot érdemlő Budafok-Tétényt, a mi közös otthonunkat. Meggyőződésem, hogy kerületünk Budapest legdinamikusabban fejlődő részévé válhat, hiszen minden adottsága megvan erre!

Ha megosztanád velem, te milyen problémákat látsz, milyen Budafok-Tétényben szeretnél élni, keress bátran az oldalamon megadott elérhetőségeken, telefonon vagy e-mailben!

Kövess engem!

Budapest logó
Wikipédia logó

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Ügyeim

CT

Egészséges Budapest

Rövid várólistákat, jobb gyógyulási esélyeket!

Budapest egészségügyi tanácsnokaként azért dolgozom 2019 óta, hogy a város polgárai jobb egészségügyi ellátáshoz jussanak. Ezért indítottuk el a CT- és MR-várólista-csökkentő programunkat, amelynek hála minden budapesti daganatgyanús beteg egy héten belül megkapja a szükséges diagnosztikai ellátást, ezzel segítve a gyógyulásukat. 

Jövőtervezés

Jövőtervező kampány

Írjuk együtt a jövőnket!

Hiszem, hogy Budafok-Tétény jövőjéről közösen, az itt élőkkel együtt kell gondolkodni. Ez az, amire a jelenlegi kerületvezetés képtelen. Éppen ezért indítottam el Jövőtervező kampányunkat, amelyen keresztül minden itt lakó kifejtheti véleményét a kerület jövőképéről. Van-e a kerületnek igazi városközpontja? Mit lehet kezdeni az elhagyott ipari területekkel? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekről beszélgetünk a kampány során a budafok-tétényiekkel.

Duna

Duna-part

Zöld, emberközeli Budafok-Tétény

Kerületünk nagyszerű, ám jelenleg kihasználatlan adottsága a Duna-part, ami egyszerre jelenthet kikapcsolódási lehetőséget és természeti értéket. Célom, hogy a kerületiek életében fontosabb szerepet játsszon a Duna-part, olyan fejlesztések segítségével, amelyek noninvazív módon teremtenek lehetőséget, miközben megtartják a Duna-part természetes állapotát. Ez utóbbi különösen is fontos számomra, ezért javaslatomra a Fővárosi Közgyűlés védetté nyilvánította a nagytétényi Duna-partot.

Jelentkezz aktivistának!

Légy részese a változásnak!

Szólj bele!

Töltsd ki a jövőtervező konzultációnkat, oszd meg velünk a véleményedet, hogy olyan legyen Budafok-Tétény, amelyről az itt élők álmodnak.

Támogasd a munkámat!

Fontos, hogy ne csak a Fidesz által uralt Parlamentben politizáljunk, hanem minél több emberrel találkozzunk, beszéljünk mind Budafok-Tétényben, mind szerte az országban. Mindez költségekkel jár, ezért nagyon megköszönöm, ha anyagilag is tudod támogatni ezt a munkát!

Átláthatóság

Híreim

A Momentumban hiszünk az átláthatóságban. Épp ezért minden tisztséget viselő politikusunk vállalja a vagyonnyilatkozatát nyilvánosan.

Tekints meg az enyémet!

Írj nekem!

Írd meg nekem, mik azok az ügyek, problémák, kihívások, amiket jó lenne mielőbb megoldani, amiket szerinted fontos lenne felkarolnom. Tegyük jobb hellyé Budafok-Tétényt!

Havasi Gábor
Írj nekem - politikusoknak

Média

2022.12.22.

2020.08.27.

Havasi Gábor aláírás

Havasi Gábor
Budafok-Tétény polgármesterjelöltje, Budapest egészségügyi tanácsnoka, a Fővárosi Közgyűlés tagja