Tiszta lappal a valódi változásért

Tóth Endre

Országgyűlési képviselőjelölt Ι Budapest 18. oevk

      

Tóth Endre

Legyünk közvetlen kapcsolatban!

 

Értesülj elsőként az előválasztásról!

Kövesd híreket közvetlen forrásból!

Ismerd meg a programunkat!

Bemutatkozás

Hiszek abban, hogy politizálni csak elvek mentén, az embereket szolgálva érdemes. Közgazdász és szociológus vagyok, a Momentum Mozgalom oktatáspolitikusa, budafok-tétényi önkormányzati képviselője. Azért léptem politikai pályára, mert elkeserített a magyar közélet és az oktatási rendszer kilátástalan állapota, és tudtam, ha egy fejlett és szabad országban szeretnék élni, mielőbbi változásra van szükségünk. A valódi változáshoz pedig új emberek kellenek

Programom

A kormányváltáshoz hiteles jelöltek kellenek!

Alig több mint egy év múlva országgyűlési választások lesznek, ahol ellenzéki pártok közösen próbálják leváltani Orbán Viktor korrupt rendszerét. De a kormányváltás csak hiteles, kikezdhetetlen jelöltekkel sikerülhet, akik egyesíteni tudják az ellenzéki szavazókat.

Elég a korrupcióból!

Momentumos társaimmal az országgyűlésben is határozottan kiállunk majd a korrupció felszámolása és a közpénzek átlátható és felelős felhasználása mellett! Minket nem lehet sem megvenni, sem elhallgattatni!

Gyermekközpontú, modern iskolákat!

A 2022-ben megalakuló új kormánynak után azonnal neki kell állnia a jelenlegi vezetés által szőnyeg alá söpört problémák megoldásának, Magyarország gyökeres megújításának. Oktatáspolitikusként minden tudásommal szeretném segíteni egy modern, gyermekközpontú oktatási rendszer létrehozását, ahol a pedagógus és a diák egyaránt jól érzi magát.

Emberléptékű, zöld várostervezést!

Dél-Budát is meg kell újítanunk: Itt az ideje az emberléptékű, zöld várostervezésnek! Nem tömött városi sztrádák, nem az átmenő forgalmat kiszolgáló, autópálya forgalmú hidak és araszoló autósorok kellenek, hanem minőségi közösségi közlekedés, összefüggő és karbantartott kerékpárút- hálózat és elegendő P+R parkoló. Közösségi terek, gondozott zöldfelületek kialakításával és a levegőminőség javításával kell élhetőbbé tenni környezetünket. A fejlesztések során a lakosság érdekei legyenek az elsők, a politikai vezetők személyes hobbijai, vagy befektetők üzleti érdekei soha ne írhassák ezt felül!

Erős önkormányzatokat!

A Fidesz kormány az elmúlt időszakban mindent megtett, hogy meggyengítse és megsarcolja a helyi önkormányzatokat. De a minisztérium ablakából nem látszik, hogy mekkora a forgalom az Andor utcában, vagy hogy mennyire nehéz bölcsődei helyet kapni Budafokon. Vissza kell adni azokat a jogi és pénzügyi eszközöket, amelyekkel az önkormányzatok hatékonyan tudják a helyi közösségek érdekeit védelmezni!

A Momentum miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson Fekete-Győr András, aki csapatával már bemutatta az Új Magyarország Tervet.

Miniszterelnök-jelölt

Támogatás

Ha neked is fontos a korszakváltás, támogasd a kampányomat!

Átutalással:
Kedvezményezett neve: Momentum Mozgalom
Bank: K&H Bank
Számlaszám: 10400205-00032962-00000006
Nemzetközi IBAN számlaszám: HU45 1040 0205 0003 2962 0000 0006
SWIFT kód: OKHBHUHB
A Momentum címe: Hungary, 1053 Budapest, Múzeum krt 13. 

KÖTELEZŐ közlemény:
{ADOMÁNYOZÓ NEVE}, {ADOMÁNYOZÓ CÍME}, Adomány, Tóth-BP

Példa:
Nagy Tamás, 1162 Budapest Timur utca 123., Adomány, Tóth-BP

Tipp:
Ha mindez nem fér el a közlemény mezőben:
– használható rövidítés (pl. Budapest helyett Bp, utca helyett u.)
– vagy a helységnév elhagyható
– vagy szóközök elhagyhatók

 

Maradjunk kapcsolatban!

Csatlakozz
hozzánk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Copyright 2021 © Momentum Mozgalom
Minden jog fenntartva

 

Momentum Mozgalom
1053 Budapest, Múzeum körút 13. I./2.
1365 Budapest, Pf. 684.
[email protected]

X