Tiszta lappal a valódi változásért

Horváth Ferenc

Országgyűlési képviselőjelölt Ι Nógrád megye 01. oevk

       Instagram   

Horváth Ferenc

Iratkozz fel

 

Értesülj a legközelebbi eseményekről

Kövesd a híreket

Ismerd meg a programot

  Bemutatkozás

  Kedves Érdeklődő!

  Köszöntelek, köszöntöm az oldalon. Megtiszteltetésnek érzem, hogy engem jelölt a Momentum, ahogy azt is, hogy országgyűlési képviselőjelöltként foglalkozhatok a térség jobbá, kényelmesebben élhetővé tételével.

  44 éves közgazdász vagyok. 19 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem. Dolgoztam a köz- és a versenyszférában is, többnyire beszerzési, közbeszerzési és költésmenedzsmenttel valamint e területek informatikai támogatásával foglalkoztam. 2008-ban az év beszerzési menedzserének választottak. 10 éves egyetemi óraadói tapasztalatom van.

  Nagyfiam református gimnáziumba, lányom általános iskolába jár, kisfiunk az idén lesz 3 éves. Nagykanizsán születtem, 13 évesen Székesfehérváron ért a rendszerváltás, a középiskolát már Budapesten fejeztem be. Húsz meghatározó fővárosi évemet követően, hatodik éve kötődöm Nógrádhoz és kezdem napjaim többségét a Maconkai-tóhoz közeli házunkban. Nemcsak az egyik legcsodálatosabb nógrádi lányba, a megyébe is beleszerettem. Állatorvos feleségemmel itt szeretnénk leélni életünk hátralévő részét. Mi gondoltuk ki és készítjük szabadidőnkben hétről hétre a népszerű We Love Nógrád közösségi oldalakat.

  Sikeresek vagyunk, megvan mindenünk. Nem a pénzért vagy a hatalomért kezdtem közügyekkel foglalkozni, hanem azért, mert Nógrádban sokkal több van annál, mint amit az elmúlt évtizedekben sikerült kihozni belőle.

  A Momentumban úgy látjuk, hogy tapasztalatommal, képességeimmel és személyiségemmel pozitív hatással vagyok a helyi és az országos mindennapjainkra.

  Azért a Momentum színeiben indulok, mert tenni akaró, tisztességes, képzett és hozzáértő társainkkal olyan európai Magyarországért dolgozunk, ahol jó élni, ami kiszámíthatóságot ígér, amire büszkék lehetünk és amit nem ideológiai harcok osztanak meg.

  A megújulni képes Magyarország és a Fejlődő Nógrád van a szemünk előtt, melyek reális időn belül utolérik Európát és melyek nem a keleti diktatúrákra, hanem a gazdag nyugati demokráciákra tekintenek példaként.

  Azért szeretnék képviselő lenni, mert a közös múltunkra, a jelenünkre a Momentum országos és helyi programjaira építve, a következő évtizedeket szem előtt tartva, látom azt a 8-10 éves utat, amin ha közösen végigmegyünk, akkor az itt lakók többségének jobb hangulatúak, kiszámíthatóbbak, egészségesebbek lesznek a mindennapjai.

  Képviselőként elsődleges célom, hogy Nógrádot olyan hellyé tegyük, ahonnan nem elköltöznek, hanem ahol életkortól függetlenül szívesen maradnak, ahová visszaköltözni és költözni szeretnének az emberek.

  Támogatás

  Ha neked is fontos a korszakváltás, támogasd a kampányomat!

  Átutalással:
  Kedvezményezett neve: Momentum Mozgalom
  Bank: K&H Bank
  Számlaszám: 10400205-00032962-00000006
  Nemzetközi IBAN számlaszám: HU45 1040 0205 0003 2962 0000 0006
  SWIFT kód: OKHBHUHB
  A Momentum címe: Hungary, 1053 Budapest, Múzeum krt 13.

  KÖTELEZŐ közlemény:
  {ADOMÁNYOZÓ NEVE}, {ADOMÁNYOZÓ CÍME}, Adomány, Horváth-Nógrád

  Példa:
  Nagy Tamás, 1162 Budapest Timur utca 123., Adomány, Horváth-Nógrád

  Tipp:
  Ha mindez nem fér el a közlemény mezőben:
  – használható rövidítés (pl. Budapest helyett Bp, utca helyett u.)
  – vagy a helységnév elhagyható
  – vagy szóközök elhagyhatók

   

  Maradjunk kapcsolatban!

  Csatlakozz
  hozzánk!

  Lépj velünk kapcsolatba!

  Momentum logó
  Copyright 2020 © Momentum Mozgalom
  Minden jog fenntartva

   

  Momentum Mozgalom
  1053 Budapest, Múzeum körút 13. I./2.
  1365 Budapest, Pf. 684.
  [email protected]

  X