Munka. Család. Nők.

Hornyák Evelin

Országgyűlési képviselőjelölt Ι Borsod-Abaúj-Zemplén megye 04. OEVK

       

Hornyák Evelyn

Legyünk közvetlen kapcsolatban!

 

Értesülj elsőként az előválasztásról!

Kövesd híreket közvetlen forrásból!

Ismerd meg a programunkat!

Bemutatkozás

Hornyák Evelin vagyok, 27 éves, szakpolitikai tanácsadó és a Momentum B.A.Z. megye  4.sz. választókerület országgyűlési képviselőjelöltje. Kazincbarcikai születésűként ismerem a környék szépségeit, az emberek szívósságát, azonban tudom azt is, hogy mennyi probléma rejtőzik a csodás vidékek és az erőn felül teljesítő emberek mögött. A körzetünknek olyan tisztességes jelöltre van szüksége, aki meghallgatja az embereket és hajlandó is tenni értük. Olyanra, aki nem a társadalom elitjét, az 1%-ot akarja kiszolgálni, hanem a 99%-ot szolgálni.

 

Programom

Képviselet, fejlődés, lehetőség!

Hozzáférhető, minőségi egészségügyi ellátás: A szétvert egészségügy helyett mindenki számára hozzáférhető és minőségi ellátásra van szüksége a legkisebb borsodi faluban élő családoknak is. A kazincbarcikai kórház parkolópályára tétele, a betöltetlen háziorvosi praxisok feltöltése azonnali változtatásokat követel.

Igazságos és kiszámítható megélhetés, tisztes bérek: A bányabezárások szegénységet és munkanélküliséget hoztak magukkal, az egyenlőtlenségek miatt sok fiatalnak a közmunka lett az életcél, amíg akik megtehetik menekülnek az országból. Ezért is kell igazságos oktatást, minőségi munkahelyeket és olyan befektetéseket hozni a megyébe amelyek a közt szolgálják.

Megfizethető lakhatás: Az otthon nem csak egy szűk réteg kiváltásága kell, hogy legyen hanem mindenkinek joga van a megfizethető és kiszámítható lakhatáshoz. Ezért is kell növelnünk a hozzáférhető bérlakások számát, segítenünk kell az első lakáshoz jutást, támogatnunk kell az energetikai korszerűsítések. Ezen felül erősítenünk kell a mobilitást.

Élhető lakókörnyezet: Olyan országot kell teremtenünk ahol egyről a kettőre tudunk jutni, ahol nem a politikai kapcsolatokon vagy a szerencsén múlik a boldogulásunk. Ahol nem lehet ellehetetleníteni családokat egy tollvonással és ahol fenntartható jólét mindenki számára elérhető cél lehet.

A Momentum miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson Fekete-Győr András, aki csapatával már bemutatta az Új Magyarország Tervet.

Miniszterelnök-jelölt

Támogatás

Ha neked is fontos a korszakváltás, támogasd a kampányomat!

Átutalással:
Kedvezményezett neve: Momentum Mozgalom
Bank: K&H Bank
Számlaszám: 10400205-00032962-00000006
Nemzetközi IBAN számlaszám: HU45 1040 0205 0003 2962 0000 0006
SWIFT kód: OKHBHUHB
A Momentum címe: Hungary, 1053 Budapest, Múzeum krt 13. 

KÖTELEZŐ közlemény:
{ADOMÁNYOZÓ NEVE}, {ADOMÁNYOZÓ CÍME}, Adomány, Hornyák-Borsod

Példa:
Nagy Tamás, 1162 Budapest Timur utca 123., Adomány, Hornyák-Borsod

Tipp:
Ha mindez nem fér el a közlemény mezőben:
– használható rövidítés (pl. Budapest helyett Bp, utca helyett u.)
– vagy a helységnév elhagyható
– vagy szóközök elhagyhatók

 

Maradjunk kapcsolatban!

Csatlakozz
hozzánk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Copyright 2021 © Momentum Mozgalom
Minden jog fenntartva

 

Momentum Mozgalom
1053 Budapest, Múzeum körút 13. I./2.
1365 Budapest, Pf. 684.
[email protected]

X