Momentum logó
Megújulás. Siker. Korszakváltás.

Hollai Gábor

Országgyűlési képviselőjelölt Ι Budapest 13. oevk

               

Legyünk közvetlen kapcsolatban!

 

Értesülj elsőként az előválasztásról!

Kövesd híreket közvetlen forrásból!

Ismerd meg a programunkat!

BEMUTATKOZÁS

Hollai Gábor vagyok, a Momentum országgyűlési képviselőjelöltje. A budapesti 13-as választókerületben indulok mandátumért, amely magában foglalja a XVI. kerület egészét és a XIV. kerületi Alsórákost.

Itt nőttem fel, itt élek

A szívem mélyén még mindig egy srác vagyok a Centenáriumi lakótelepről, aki ezer szállal kötődik ehhez a környékhez. Feleségem a Pálya utcai lakótelepen nőtt fel, szülei a Rigó-pálya utcai lakótelepen laknak, sógornőm a Paskál parkban, én pedig Sashalmon a családommal.

Megjártam a világot, és visszajöttem

13 évet éltem külföldön. Kanadában a vendéglátásban dolgoztam, és mellette elvégeztem egy pénzügyi főiskolát, majd egy rangos egyetemen nemzetközi kapcsolatokból diplomáztam, ahol politikai tudományokat és közgazdaságtant is hallgattam. Végül a budapesti CEU-n MBA képesítést szereztem. 

Ezután egy bankban dolgoztam középvezetőként itthon és Prágában, majd Magyarország egyik vezető telekommunikációs cégéhez vezetett a szakmai utam. Jelenleg a Fővárosi Vízművek Igazgatóságának elnöke vagyok.

Változást szeretnék

44 éves koromig, 2017-ig egyetlen pártnak sem voltam tagja, 2019 végéig semmi jövedelmem nem származott a politikából. Azért lettem politikus, mert úgy érzem, Magyarországon rossz irányba mennek a dolgok, és ezen muszáj változtatni. Azt szeretném, hogy a kislányom egy normális országban nőhessen fel, és ezért ne kelljen innen elmennünk a családommal.

Több mint egy éve dolgozom a kerületért

Az 2019-es önkormányzati választáson jutottam be a XVI. kerületi képviselő-testületbe, ahol a szociális és a kerületfejlesztési bizottság tagja lettem, de más bizottságok munkájában is részt veszek.

  • Többször foglalkoztam a Fidesz és Szatmáry Kristóf évtizedes beteljesületlen ígéretével, a HÉV-metró összekötéssel.
  • Több hónapos küzdelem árán sikerült a Reformátorok terén 400 millió forintért megépült, és több balesetet is okozó Csúszdapark szerződéseit megszerezni az önkormányzattól.
  • Kidolgoztam a Füstmentes Kertváros programot a Levegő Munkacsoport szakmai tanácsadásával.
  • A szociális bizottságban kiálltam a kerületi bérlakások igazságos elosztásáért. 
  • Sikerült elérnem, hogy a társasházak ma már a 25% helyett akár 50% önkormányzati támogatással is pályázhatnak energiatakarékos beruházásokra. 
  • Egy fideszes és egy LMP-s képviselőtársammal kidolgoztunk egy pártpolitika-mentes határozati javaslatot a Rózsa és Magtár utcák felújítása kapcsán.
  • Kiálltam azért, hogy a XVI. kerületi önkormányzati képviselők vagyonbevallása is nyilvános legyen.
  • Felléptem a zöldterületeink megóvásáért, többek között a volt Cinkotai strand, a volt Mátyásföldi repülőtér és a volt Sashalmi zsidó temető kapcsán.
  • Kevésnek és hiányosnak tartottam az országos kommunikációt a koronavírus járvány alatt, ezért márciustól hetente régiós helyzetjelentést készítettem az éppen aktuális helyzetről.
  • A járvány idején a Jókai SZTK részére pénzt, a Napraforgó Család és Gyermekjóléti központnak élelmiszer utalványokat, kerületünk első vonalban dolgozóinak pedig maszkokat és arcpajzsokat adományoztam.

Kérlek, hogy szavazz rám az előválasztáson, hogy az ellenzék közös jelöltjeként a Fidesz kihívója lehessek a választókerületben!

ÚJÍTSUK MEG A VOLT CINKOTAI STRAND TERÜLETÉT!

Az egykori Cinkotai Strand területe már évtizedek óta parlagon hever, a jelenlegi helyzet sem a helyieknek, sem a terület tulajdonosának, sem az önkormányzatnak nem jó. Azt szeretnénk, hogy ez a hely visszakapja a régi hangulatát, és a következő generációk is hasonlóan szép élményekkel gazdagodhassanak ott a jövőben, mint amilyeneket az idősebbek éltek át ugyanott.

A Momentum miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson Fekete-Győr András, aki csapatával már bemutatta az Új Magyarország Tervet.

Miniszterelnök-jelölt

Támogatás

Ha neked is fontos a korszakváltás, támogasd a kampányomat!

Átutalással:
Kedvezményezett neve: Momentum Mozgalom
Bank: K&H Bank
Számlaszám: 10400205-00032962-00000006
Nemzetközi IBAN számlaszám: HU45 1040 0205 0003 2962 0000 0006
SWIFT kód: OKHBHUHB
A Momentum címe: Hungary, 1053 Budapest, Múzeum krt 13. 

KÖTELEZŐ közlemény:
{ADOMÁNYOZÓ NEVE}, {ADOMÁNYOZÓ CÍME}, Adomány, Hollai-BP

Példa:
Nagy Tamás, 1162 Budapest Timur utca 123., Adomány, Hollai-BP

Tipp:
Ha mindez nem fér el a közlemény mezőben:
– használható rövidítés (pl. Budapest helyett Bp, utca helyett u.)
– vagy a helységnév elhagyható
– vagy szóközök elhagyhatók

 

Maradjunk kapcsolatban!

Csatlakozz
hozzánk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Copyright 2021 © Momentum Mozgalom
Minden jog fenntartva

 

Momentum Mozgalom
1053 Budapest, Múzeum körút 13. I./2.
1365 Budapest, Pf. 684.
[email protected]

X