Gyurcsik József

Országgyűlési képviselőjelölt Ι Pest megye 08. OEVK

   

Hajnal Miklós

Iratkozz fel

 

Értesülj a legközelebbi eseményekről

Kövesd a híreket

Ismerd meg a programot

  Bemutatkozás

  Gyurcsik József vagyok, 51 éves gépészmérnök, a Momentum Mozgalom tagja és önkormányzati képviselője Szigetszentmiklóson.Ott élek a családommal, ott tanultam és dolgoztam. Ma saját kereskedő, tanácsadó cégemben ipari metrológiával és gépgyártástechnológiai fejlesztésekkel foglalkozom. 

  Programom

  Országgyűlési képviselőként a környező települések együttműködésének menedzseléséhez kérnék támogatást. A közúthálózat fejlesztése halaszthatatlan. A mindennapos dugóban állás helyett okosan szervezett autós és tömegközlekedésre van szükség, valamint gyalogos-kerékpáros úthálózat kiépítésére, hogy ne csak autóval lehessen munkába vagy iskolába járni.

  Meggyőződésem, hogy az új kereskedelmi és lakóterület fejlesztéseket nem a közlekedési lehetőségektől távol eső zöldmezős területeken, hanem meglévő települési alközpontokban, valamint közösségi közlekedési vonalak mentén kell megvalósítani. A “barnamezők” helyzetbe hozása biztosíthatja ezeknek a területeknek városias fejlődését. A munkahelyek számának növelése mellett új fejlődési lehetőségeket hozhat a magas hozzáadott értéket előállító tevékenységek telepítésének ösztönzése. A magyar vállalatok segítségre szorulnak a helyi tehetségek megtartása érdekében, mivel bérben, karrierlehetőségekben nem tudják felvenni nemzetközi versenytársakkal a versenyt.

  Annak érdekében, hogy a Kis-Duna méltóképpen bekapcsolódhasson az országos szabadidős turizmusba, rendeznünk kell a környezetét. Legyen újra az embereké a Duna-part!

  A bölcsődék és az óvodák számának, férőhelyeinek növelése mellett az oktatás, és különösen a szakoktatás színvonalának emelése az elmúlt évek lejtmenete után választókerületünk egyik legfontosabb feladata.

  Az egészségügyben vessünk véget a végtelen várólisták rendszerének, hatékonyan működő szakrendelői hálózatra van szükség!

  A Momentum miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson Fekete-Győr András, aki csapatával már bemutatta az Új Magyarország Tervet.

  Miniszterelnök-jelölt

  Támogatás

  Ha neked is fontos a korszakváltás, támogasd a kampányomat!

  Átutalással:
  Kedvezményezett neve: Momentum Mozgalom
  Bank: K&H Bank
  Számlaszám: 10400205-00032962-00000006
  Nemzetközi IBAN számlaszám: HU45 1040 0205 0003 2962 0000 0006
  SWIFT kód: OKHBHUHB
  A Momentum címe: Hungary, 1053 Budapest, Múzeum krt 13.

  KÖTELEZŐ közlemény:
  {ADOMÁNYOZÓ NEVE}, {ADOMÁNYOZÓ CÍME}, Adomány, Gyurcsik-Pest

  Példa:
  Nagy Tamás, 1162 Budapest Timur utca 123., Adomány, Gyurcsik-Pest

  Tipp:
  Ha mindez nem fér el a közlemény mezőben:
  – használható rövidítés (pl. Budapest helyett Bp, utca helyett u.)
  – vagy a helységnév elhagyható
  – vagy szóközök elhagyhatók

   

  Maradjunk kapcsolatban!

  Csatlakozz
  hozzánk!

  Lépj velünk kapcsolatba!

  Momentum logó
  Copyright 2021 © Momentum Mozgalom
  Minden jog fenntartva

   

  Momentum Mozgalom
  1053 Budapest, Múzeum körút 13. I./2.
  1365 Budapest, Pf. 684.
  [email protected]

  X