Tiszta lappal a valódi változásért

Farag Alexandra

Országgyűlési képviselőjelölt Ι Pest megye 07. oevk

      

Farag Alexandra

Legyünk közvetlen kapcsolatban!

 

Értesülj elsőként az előválasztásról!

Kövesd híreket közvetlen forrásból!

Ismerd meg a programunkat!

Bemutatkozás

Farag Alexandra vagyok, 29 éves, gyógypedagógus. Azért döntöttem úgy, hogy elindulok a választáson, mert hozzátok hasonlóan én is úgy érzem, hogy nem képvisel senki. Nem csupán Pest megyei fiatalként, de nőként, és a világra nyitott emberként is úgy érzem, cserben hagytak a politikusok. Fejlődés helyett túl régóta haladunk visszafelé. Az országnak a jachtozgató elit helyett valódi, cselekvő hétköznapi emberekre van szüksége.

Programom

A programomban olyan kérdésekre koncentrálok, amelyek egységesen érintik a választókerületben és azon túl élőket, függetlenül attól, hogy melyik pártot támogatják. Mindannyiunk érdeke, hogy egy tisztességes országban éljünk, ami gondot visel állampolgárairól és emberséges döntések mentén segíti életüket. Ez nem kelet-nyugat vagy bal-jobb kérdés, és nem is pártállástól függ. Mi, a Momentum abban hiszünk, hogy ezen célok elérésének érdekében nem csak új Magyaroszágra, de új arcokra is szükség van.

Valódi női képviseletet a parlamentbe!

Jelenleg a nők aránya a parlamentben alig több, mint 10%. Azért fogok dolgozni, hogy egyetlen nőnek se kelljen választania munka és család közt. Hogy minden nő akkor vállalhasson gyermeket, amikor szeretne, és ne szóljon bele ebbe az állam! Hogy a döntéshozók komolyan vegyék a családon belüli erőszakot, és megszűnjön ezen bűncselekmények elévülése.

Azonos lehetőséget minden gyermeknek!

Ma Magyarországon az oktatás gyenge lábakon áll, pedig a jövőnket a soron következő generációk tudása biztosítja. Olyan oktatási rendszerért fogok dolgozni – finn mintára -, ahol minden gyermek egyenlő esélyekkel indul. Ahol a készségek fejlesztése, a kreativitás és a csapatmunka kerül előtérbe. Ahol a helyi közösségek valódi beleszólást kapnak az iskolák működtetésébe.

Élhetőbb, zöldebb településeket!

A célom az, hogy a településeinkről mindenki fél órán belül elérhesse munkahelyét, miközben egy egészséges, zöld környezetben töltheti a mindennapjait. A közterületeket vissza kell adnunk a köznek: kerékpárutak fejlesztésével, az utcákat zöldítő programokkal, a természeti örökségeink védelmével érjük el, hogy valóban felvehessük a harcot a klímaváltozás ellen.

A Momentum miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson Fekete-Győr András, aki csapatával már bemutatta az Új Magyarország Tervet.

Miniszterelnök-jelölt

Támogatás

Ha neked is fontos a korszakváltás, támogasd a kampányomat!

Átutalással:
Kedvezményezett neve: Momentum Mozgalom
Bank: K&H Bank
Számlaszám: 10400205-00032962-00000006
Nemzetközi IBAN számlaszám: HU45 1040 0205 0003 2962 0000 0006
SWIFT kód: OKHBHUHB
A Momentum címe: Hungary, 1053 Budapest, Múzeum krt 13.

KÖTELEZŐ közlemény:
{ADOMÁNYOZÓ NEVE}, {ADOMÁNYOZÓ CÍME}, Adomány, Farag-Pest

Példa:
Nagy Tamás, 1162 Budapest Timur utca 123., Adomány, Farag-Pest

Tipp:
Ha mindez nem fér el a közlemény mezőben:
– használható rövidítés (pl. Budapest helyett Bp, utca helyett u.)
– vagy a helységnév elhagyható
– vagy szóközök elhagyhatók

 

Maradjunk kapcsolatban!

Csatlakozz
hozzánk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Copyright 2021 © Momentum Mozgalom
Minden jog fenntartva

 

Momentum Mozgalom
1053 Budapest, Múzeum körút 13. I./2.
1365 Budapest, Pf. 684.
[email protected]

X