Tiszta lappal a valódi változásért

Borsik Viktor

Országgyűlési képviselőjelölt Ι Csongrád-Csanád megye 03. OEVK

       Instagram

Borsik Viktor

Legyünk közvetlen kapcsolatban!

 

Értesülj elsőként az előválasztásról!

Kövesd híreket közvetlen forrásból!

Ismerd meg a programunkat!

Bemutatkozás

Borsik Viktor vagyok, tősgyökeres kisteleki lokálpatrióta, joghallgató, a Momentum országgyűlési képviselőjelöltje Csongrád-Csanád megye 03. számú egyéni választókerületében. Vidéki életmódban, munkában nevelkedtem. A kertet, földet mindig művelni kellett, dolgoztam szalag mellett és gyorsétteremben is. Jelenleg a Momentum ifjúsági tagozatának elnökségi és a Szegedi Vízmű igazgatósági tagjaként tevékenykedem. Azért indulok az előválasztáson, hogy a térségnek végre ne ura egyen, hanem egy valódi képviselője, aki a helyiekért dolgozik!

Programom

Ne kelljen elmenni, érdemes legyen hazajönni!

Fiatalként első kézből tapasztalom milyen nehéz itt elkezdeni egy életet. A térség egyik fő problémája az elvándorlás. Ha nem akarjuk, hogy kistelepüléseink elnéptelenedjenek, barátaink, családtagjaink, gyerekeink, unokáink távol éljék az életüket, sürgősen cselekednünk kell! Azért kezdtem el politizálni, hogy megállítsam a fiatalok elvándorlását.

Kórház, iskola, munkahely, utak

A térségünk most elhanyagolt. Meglátszik, hogy a jelenlegi képviselő nem végzi jól a munkáját. A helyieknek végre rendes utakat, minőségi oktatást, egészségügyet és munkahelyeket kell biztosítani.

El akarom érni, hogy a Sándorfalvi utat megmentsük a tram-train okozta megbénulástól. Közúti felüljáróra vagy többsávosításra van szükség.

Önökkel, önökért! 

A térségnek egy emberközeli, elérhető képviselőre van szüksége. Képviselőként, folyamatosan járni fogom a választókerület településeit, rendszeres lakossági fórumokat, beszélgetéseket tartva. Továbbá rendszeresíteném az online élő fogadóórákat is. Közösen összegyűjtjük az aktuálisan felmerülő problémákat, megbeszéljük, megoldást találunk rájuk.

Állandó állatorvosi ügyeletet minden járásba!

Szívügyem a környezet-és állatvédelem. Célom, hogy a térség összes járásában biztosítva legyen az állandó állatorvosi ügyelet, hétvégén és ünnepnapokon is, Szentesen, Csongrádon és Kisteleken. Ha hirtelen, rosszkor jön a baj, ez az intézkedés állataink életét mentheti meg.

Felszámoljuk a korrupciót

Szinte mindenki tud a környezetében olyan polgármesterről, képviselőről vagy gazdasági szereplőről, akinek a neve korrupciógyanús ügyhöz kötődik. Nekem tisztességes, tiszta az életem. Engem sem megvesztegetni sem elhallgattatni nem lehet. Feltárunk minden kétes ügyet, elszámoltatjuk a bűnösöket. Igazságot teszünk! Véget vetünk a „Döbrögik” uralmának!

A Momentum miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson Fekete-Győr András, aki csapatával már bemutatta az Új Magyarország Tervet.

Miniszterelnök-jelölt

Támogatás

Ha neked is fontos a korszakváltás, támogasd a kampányomat!

 

Átutalással:
Kedvezményezett neve: Momentum Mozgalom
Bank: K&H Bank
Számlaszám: 10400205-00032962-00000006
Nemzetközi IBAN számlaszám: HU45 1040 0205 0003 2962 0000 0006
SWIFT kód: OKHBHUHB
A Momentum címe: Hungary, 1053 Budapest, Múzeum krt 13.

KÖTELEZŐ közlemény:
{ADOMÁNYOZÓ NEVE}, {ADOMÁNYOZÓ CÍME}, Adomány, Borsik-Csongrád

Példa:
Nagy Tamás, 6640 Csongrád Mezei utca 123., Adomány, Borsik-Csongrád

Tipp:
Ha mindez nem fér el a közlemény mezőben:
– használható rövidítés (pl. Budapest helyett Bp, utca helyett u.)
– vagy a helységnév elhagyható
– vagy szóközök elhagyhatók

 

Maradjunk kapcsolatban!

Csatlakozz
hozzánk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Copyright 2021 © Momentum Mozgalom
Minden jog fenntartva

 

Momentum Mozgalom
1053 Budapest, Múzeum körút 13. I./2.
1365 Budapest, Pf. 684.
[email protected]

X