Janzsó Miklós képviselőjelölt – Pest 10. OEVK

Janzsó Miklós vagyok, a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje Monoron és környékén (Pest megye 10. számú egyéni választókerülete).

Korábban én is azok közé tartoztam, akik teljesen kiábrándultak a politikából. Mára ez megváltozott. A Momentumban végzett önkéntes munka során rájöttem, hogy változást csak is alulról szerveződő mozgalomban érhetünk el. A saját szememmel látom, hogy a Momentumban összegyűlt tudás, tenni akarás és jó indulat, olyan folyamatokat indított el, ami sok-sok éve váratott magára a közéletben. Politikai generációváltásra, kultúraváltásra van szükség! Hisz tudjuk, nem létezik baldoldali orvoshiány, se jobboldali mélyszegénység.

Az Ön képviselőjelöltjeként azért szeretnék dolgozni, hogy sikerüljön felszámolnunk az elmúlt 28 év megosztottságát. Végre egy boldog, derűs, élhető Magyarországot teremtsünk, ahonnan barátainknak, családtagjainknak ne kelljen elmenniük, és ahová érdemes legyen hazajönniük! Mindehhez azonban szükségem van az Ön segítségére és támogatására. Hiszek abban, hogy a keményen dolgozó, becsületes magyar állampolgárok többet érdemelnek annál, mint amit a jelenlegi politika kínál számukra. Hiszek Magyarországban, és bízom abban, hogy áprilistól az Önök képviselőjeként dolgozhatom azért, hogy elérjük céljainkat, és hogy országunk ismét a béke, a fejlődés és stabilitás útjára lépjen! Ehhez kérem az Önök segítségét és támogatását!

Janzsó Miklós
Facebook | E-mail

 

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva