Ismét Nyirati Klárával indulunk Baján a városvezetésért

Szerző: | ápr 18, 2023 | Magyarország

Nyirati Klára, Baja jelenlegi momentumos polgármestere és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke a mai videójukban jelentették be: Nyirati Klára 2024 után is folytatná polgármesteri munkáját, melyben a Momentum teljes mellszélességgel támogatja őt.

„A Momentum új gondolkodása, fiatalos lendülete adta az erőt és a hitet, hogy a pedagógus pályát feladva, városomért, a környezetemért kezdjek el dolgozni. Hiszek abban, hogy Magyarországon lehet az emberekkel együtt dolgozni, nem a politikai érdeket, hanem a lakosság érdekét előtérbe helyezve. Ha kellett, felvállaltuk az ütközést nemcsak az ellenfeleinkkel, hanem a szövetségeseinkkel is Baja város lakosaiért. Ezért volt fontos, hogy Baján sokszor kérdezzük meg a lakosság véleményét”

– mondta el Nyirati Klára a videóban.

Gelencsér Ferenc hozzátette:

„Mi a Momentumban ország- és Európa szerte, az önkormányzatokban és az Európai Parlamentben, azon dolgozunk, hogy egy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsünk. A Holnap Magyarországát. Ennek megteremtéséhez pedig a helyi problémák valódi, fenntartható megoldására van szükség. A helyi eredmények azok, amik a leginkább számítanak. Ezeken a helyi megoldásokon dolgozik már négy éve több, mint száz momentumos képviselő és polgármester országszerte, akik végre elhozták az Őszinte Önkormányzatok korszakát, leváltva ezzel a hazugság évtizedeit a városokban és falvakban.

Baján Nyirati Klára 2019-ben új polgármesterként elhozta az őszinteséget a városba. Elkötelezett és lokálpatrióta városvezetőként pedig ismeri a helyiek problémáit és csak ő és a csapata tudja azokat megoldani.”

Nyirati a videóban kitért több olyan eredményre, melyeket az elmúlt, koronavírussal és válsággal nehezített időszakban értek el:

  • Ültettek közel ötezer fát, kiserdő került a lakótelep közepére, és egy új játszóteret is létrehoztak.

  • A válságok ellenére közel dupla annyi utat építettek, mint az EU-s forrásokkal kitömött előző vezetés, illetve 10 km új vagy teljesen felújított járdát is átadtak.

  • Ingyenessé tették a tömegközlekedést, mely sok család válláról vett le jelentős terheket.

  • Létrehozták a Bácskai Művelődési Központot, hogy Baja továbbra is a térség virágzó kulturális központja lehessen.

  • Mindezek mellett pedig számos témában folyamatosan konzultáltak a lakossággal.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest