Iker Áron képviselőjelölt – Veszprém 04. OEVK

Iker Áron vagyok, a Momentum Mozgalom Veszprém megyei 4. számú választókerületének képviselőjelöltje. Azért vágtam bele a politikába, mert hiszem, hogy Magyarországnak szüksége van arra a fiatalos lendületre és eltökéltségre, amit a Momentum tud nyújtani, hiszen csak így érhetjük el, hogy a korrupció és a gyűlöletkeltés helyett a valódi problémákkal foglalkozzunk, és Magyarország egy olyan hely legyen, ahonnan nem kell elmenni, és ahová megéri visszajönni!

 

Magamról röviden: 28 éves közgazdász vagyok, diplomáimat az ELTE-n és a CEU-n szereztem, jelenleg egy makrogazdasági tanácsadó cégnél dolgozom, illetve emellett az IMF szakértőjeként is tevékenykedem. Szabadidőmben néptáncolok, túrázom és hobbiszinten a közlekedés szervezését tanulmányozom.

 

Közgazdászként a munkám során napi szinten foglalkozom azzal a kérdéssel, hogy egy ország fejlődését milyen tényezők befolyásolják, és a gyakorlatban ezeket milyen eszközökkel lehet elősegíteni. Hiszem, hogy együtt képesek lehetünk változást elérni, kérem, támogassanak, támogassatok április 8-án!

Iker Áron
Facebook | E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva