Gyurcsik József a Momentum polgármesterjelöltje Szigetszentmiklóson

Szerző: | máj 31, 2023 | Magyarország

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és Gyurcsik József, jelenlegi momentumos szigetszentmiklósi önkormányzati képviselő közösen jelentették be, hogy a Momentum Gyurcsikot fogja indítani polgármesterjelöltnek a településen a jövő évi önkormányzati választásokon.

„Mi a Momentumban azért dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld országot építsünk. A Holnap Magyarországát. A Holnap Magyarországához és az őszinte önkormányzatokhoz  a Holnap vezetőire van szükség. Gyurcsik József, momentumos barátom, itt él és itt vezeti a vállalkozását Szigetszentmiklóson, mát több mint egy évtizede” – mondta a bejelentés kapcsán Gelencsér.

Gyurcsik József szerint a legnagyobb probléma az elmaradt közlekedési fejlesztésekkel és a város és a Duna közötti kapcsolat kialakításának hiányával van helyben

„Hiszem és tudom, hogy közösen egy olyan Szigetszentmiklóst tudunk építeni, amelyet minden itt élő megérdemel. Fejlesztjük a közlekedést, hogy nyugodtan tudjuk gyerekeinket egyedül elengedni az iskolába, vagy akár fagyizni a barátaikkal. Megérdemeljük, hogy városunk egy élhető, emberközpontú, zöld és őszinte település legyen” – mondta a videóban a polgármesterjelölt.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest