Győri Gyula képviselőjelölt – Borsod-Abaúj-Zemplén 04.

Győri Gyula vagyok, a Momentum Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 4-es számú Választókerület Országgyűlési Képviselő jelöltje.Sajószentpéteren születtem, Sajószentpéteren, Kazincbarcikán, Edelényben, Borsodszirákon és Sajósenyén dolgoztam és sportoltam.

Soha nem politizáltam.
Láttam amint az Antal kormány elkezdte szétprivatizálni (lopni) az országot.
Láttam, hogy jelentik be ; Hazudtunk, Csaltunk, Loptunk.
Láttam, ahogy masíroznak Gyöngyössolymoson, és égetik az EU-s zászlót.
Láttam, hogy lép színre, ez a mindent felül múló,korrupt,megalomániás Fidesz kormány.

Úgy láttam , nincs REMÉNY! A tanárok, EÜ dolgozók, közszolgák, devizahitelesek, nyugdíjasok, az egész ország anyagi és erkölcsi lecsúszását megállítani. REMÉNYTELEN!

Ekkor tűnt fel a színen, egy maroknyi csapat, és robbant be a köztudatba.

STOPP táblát mutattak az országot több évtizedre eladósító (erről az embereket meg nem kérdező) Olimpia rendezését egy személyben eldöntő kormánynak. MEGHÁTRÁLTAK!

A tiszta szívek és tekintetek, a fiatalos lendület, az emberek és az ország (végre) Európába vezetéséért dolgozó maroknyi kis csoportból, mostanra egy több ezret számláló, tenni akaró erős csapat lett.

Ha felálltok a fotelból, akkor ,, VAN REMÉNY ” nyerni, és olyan pozícióba kerülni, hogy lehessen emelni a béreket, megváltoztatni az oktatást, hogy ne butítsák le a gyerekeinket (mondván a szalag mellé ez is jó), emelni a nyugdíjakat, megoldani valahára a devizahitelesek gondját. Átírni a 27%-os ÁFÁ-t, az igazságtalan adórendszert.

A REMÉNY TI VAGYTOK SZAVAZÓK!

INDÍTSUK BE EGYÜTT MAGYARORSZÁGOT!

Adjátok meg az országnak a reményt a változásra , hiszen változik, halad az egész világ , ezt mutatja , hogy az utóbbi időben Amerikában, Franciaországban, Ausztriában, Spanyolországban, Angliában, és még sok más helyen a haladásra , a változásra szavaztak!

Gyere el Te is, s szavazz a változásra! A Fiatal, Tiszta Szívű és Tekintetű, Tettvágytól hajtott, új erőre! A REMÉNYRE A MOMENTUMRA !

Győri Gyula
Facebook E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva