Fekete-Győr: Orbán bilincsben akar látni

Szerző: | szept 29, 2020 | Közlemények, Magyarország

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke sajtótájékoztatón reagált arra, hogy az ügyészség vádat emelt ellene a rabszolgatörvény-ellenes tüntetésekkel kapcsolatban.

A sajtótájékoztatón elmondta:

“Közel két évvel ezelőtt a rabszolgatörvény elleni tüntetésen egy játékboltban is kapható lila füstölőt ejtettem két rendőrsorfal közé, miután a rendőrök felszólítás nélkül könnygázt lőttek az emberek arcába. Akkor azért tüntettem a Kossuth téren, hogy ne kényszeríthessék rabszolgamunkára, fizetett túlórára a magyar munkavállalókat. Azért fogok a vádlottak padjára kerülni, mert ki mertem állni a magyarok érdekeiért.

Soha nem állt szándékomban ártani a rendőröknek, és a rendőrségi tanúvallomások szerint nem is ártottam. Ettől függetlenül politikusként éppúgy, mint állampolgárként, vállalom a felelősséget minden tettemért.”

A Polt Péter vezette ügyészséggel kapcsolatban elmondta:

“Én állok majd vádlottak padjára azért, mert ki mertem állni a magyarok érdekeiért. Nem Szijjártó Péter, aki egy korrupt oligarcha jachtján töltötte a nyarat napi 7 millió forintért. Nem Tiborcz István, aki az adófizetők pénzét ellopva lett milliárdos. És nem Polt Péter, aki sunyi hallgatásával, a markát tartva, a bűnözőket védve ezt lehetővé tette.”

“A Fidesz retteg attól, hogy a Momentum tovább erősödik, ezért akar engem bilincsben látni Orbán Viktor” – tette hozzá.

A sajtótájékoztatóról készült videó megtekinthető a Facebookon.

 

Ez AZ a Budapest