Farag Alexandra a Pest 7-es választókerület momentumos jelöltje

Szerző: | febr 17, 2021 | Magyarország

Fekete-Győr András bemutatta Farag Alexandrát, aki Pest megye 7-es választókörzetében fogja megmérettetni magát az országgyűlési előválasztásokon a Momentum színeiben.

“Farag Alexandra a Momentum egyik női politikusa, akivel évek óta azon dolgozom, hogy ledöntsük az Orbán-rendszert és felépítsünk egy európai Magyarországot.”

– vezette fel a jelöltet a Fekete-Győr András.

Farag Alexandra 29 éves gyógypedagógus, aki az elmondása szerint azért indul a választásokon, mert úgy érzi, cserbenhagyták a politikusok.

“Nem csak Pest megyei fiatalként, de nőként és emberként is cserbenhagytak a politikusok. A hatalmukat kizárólag a saját pozícióik megszilárdítására használják és nem foglalkoznak azokkal a problémákkal, amelyek mindannyiunkat érintenek. A fejlődés helyett visszafelé haladunk.”

A jelölt elmondta, hogy egyik legfontosabb feladatának fogja tekinteni a nők érdekképviseletét a Parlamentben, hiszen mindössze csak 10%-a a képviselőknek nő. Emelett szeretné elérni azt, hogy az embereknek ne egy öltönyös, pocakos férfi jusson az eszükbe, amikor meghallják a “politikus” szót.

“Tudásomat nem csak arra akarom használni, hogy felhívjam a figyelmet a kormány hiányosságaira, hanem arra is, hogy érdemben tegyek a változásért.”

– zárta bemutatkozását Alexandra.

További információkat a jelöltről és terveiről Farag Alexandra Facebook oldalán lehet megtalálni.

Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest