Választás – Élesszük újra Budafok-Tétényt!

2019/10/13 06:00location_onBudafok - Tétény választókörzetei // XXII. kerület // Budapest

Facebook esemény


Eseményleírás

    Október 13-án történelmi lehetőségünk van rá, hogy mind Budafok-Tétényben, mind Budapesten leváltsuk a Fidesz arrogáns és tolvaj vezetését. Ehhez nem kell mást tennünk, mint elmenni és a változás jelöltjeire szavazni!

     Ha eleged van a korrupcióból, ha eleged van a Fidesz aljas módszereiből, ha szerinted sincsen rendben, hogy egy 79 éves önellátásra képtelen embert annak ellenére lakoltatnak ki lakbér-hátralékra hivatkozva, hogy valójában túlfizetése volt – majd ezek után a hiba beismerése helyett továbbra is kötik az ebet a karóhoz, október 13-a te napod!

     Ha szerinted is elfogadhatatlan, hogy a kerületi orvosi ügyeleten előfordul, hogy nincsen orvos, ha egyetértesz, hogy senkinek nem szabadna 2 hétnél többet várni orvosi ellátásra a szakrendelőben, hogy az orvosi ügyeletnek a kerület tulajdonában a helye, hogy a 22. kerületiek megérdemelnek egy modern mentőállomást, akkor október 13-a te napod!

     Ha te is értetlenül állsz az előtt a gyanú előtt, hogy a Fidesz polgármestere több budapesti ingatlan büszke tulajdonosaként egy önkormányzati bérlakásban élhetett; hogy a 18. kerületi bukott ‘iszapember’, Wohner Zsolt, a 22. kerületben oszthat közbeszerzéseket volt üzlettársa, -és nem mellesleg felesége- rokonának cégének; valamint ha egyetértesz, hogy az önkormányzatnak nyílt ajtók mögött kell működnie, ha szerinted is át kell világítani az elmúlt tíz év szerződéseit és a jövőben a jelenleginél átláthatóbb közbeszerzési rendszert kell bevezetni, akkor október 13-a te napod!

     Ha szeretnéd, hogy a Duna-part újra élettel teli legyen, ha te is felszámolnád az egész napos dugókat, és ha szeretnél egy zöld, egészséges és élő kerületben élni, akkor október 13-a te napod!

     Tegyünk együtt a változásért, élesszük újra Budafok-Tétényt!

A teljes programunkat ezen a linken éred el.

 

#program   #TizenX  #momentum  #aktivista  #jelentkezz

Momentum Mozgalom © 2020 | Proud member of