Tiszaújvárosban a Momentum

2017/10/13 18:00location_onNádas Csárda // Szederkényi út.4. // Tiszaújváros, 3580

Facebook esemény


Eseményleírás

A Momentum azokkal akar foglalkozni, akiket elüldöznek Magyarországról. Akik nem találnak munkát és akiknek napi megélhetési gondjai vannak. Akik nem tudnak vagy nem mernek gyermeket vállalni ma Magyarországon. Akik nem tudják megfelelő oktatási intézménybe elhelyezni gyermeküket és akik nem tudnak egyetemre járni a magas költségek miatt. Akik évek óta tétlenül nézik családtagjaik, barátaik külföldre menetelét, a növekvő egyenlőtlenségeket vagy lakhatási körülményeinek drasztikus romlását. A Momentum azokkal akar foglalkozni, akik az orbáni rendszer vesztesei.

Az ország problémáinak megoldását helyben kell elkezdeni, mert egy település az ott lakók közös ügye. Ez a Momentum Mozgalom hitvallása, ezért újra országjáró körútba kezdtünk.
Október 13-án, pénteken 18.00-tól Tiszaújvárosban találkozhatsz velünk a Nádas Csárdában. Az eseményen jelen lesz Donáth Anna, a Momentum Mozgalom korábbi elnökségi tagja és a társadalmi felelősségvállalási projektekért felelős vezetője, akivel a közönség kérdéseit követően megvitatjuk a legfontosabb helyi ügyeket és problémákat. Beszélgess tagokkal és hallasd a hangod Te is. Tudni szeretnénk, hogy Te miben látod Tiszaújváros problémáit, min változtatnál szívesen, és mitől lenne számodra még jobb lakóhely ez a város.

Tudj meg rólunk többet: www.momentum.hu

Kövess minket: facebook.com/momentum.mozgalom

Csatlakozz hozzánk: jelentkezes.momentum.hu

Legyél aktivista: aktivista.momentum.hu

Hívj meg minket a településedre: inditsukbe.hu

Jelentsd nekünk a helyi problémákat: cselekveskorei.momentum.hu

 

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva