Tanszergyűjtő akció – A Megoldás Terv

2018/08/22 17:00location_onSomkuthy Optika // Mártírok tere 6. // 9700, Szombathely

Facebook esemény


Eseményleírás

Az iskolakezdés minden család számára megterhelő. Sajnos sokan még a legalapvetőbb felszerelést sem tudják megvásárolni iskolás korú gyermekük számára.
Kérünk benneteket, hogy amennyiben bármilyen, iskolakezdéshez szükséges eszközt fel tudtok ajánlani, vigyétek el azokat a megjelölt helyszínre, nyitvatartási időben (hétköznapokon 9-12 és 13-17 óráig, vagy szombaton 9-12 óráig).

Néhány felszerelés, amiből sosem elég: füzet, írólap, számolókorong, számolópálcika, számjegykártya, logikai készlet, játékpénz, rajzlap, krepp papír, ceruza, radír, zsírkréta, színtelen gyurma, ecset, festék, ragasztóstift, tornadressz, tornanadrág, tornacipő, vászon tornazsák, stb.

Nem kell, hogy a felszerelés új legyen, a használt, vagy megunt, már felesleges eszközöknek is éppúgy hasznát fogják venni! Az akció nemcsak karitatív szempontból pozitív, de segít abban is, hogy a feleslegessé vált holmijaid ne a kukában végezzék, azaz ne legyen belőlük idejekorán szemét; ehelyett tovább használatban maradhatnak.
Nagyobb, nehezebben mozgatható mennyiség vagy bármilyen egyéb kérdés esetén keressetek minket bátran a [email protected] e-mail címen.

Ha csak egy füzettel több, már az is segítség!
Köszönjük támogatásotokat!

 

#program   #tizenX  #momentum  #aktivista  #inditsukbe

Momentum Mozgalom © 2019. Minden jog fenntartva