Önkormányzati választás – Újpest

2019/10/13 06:00location_onBudapest IV. kerületi választókörzetek

Facebook esemény


Eseményleírás

Két demokrata szavazat – Újpestért!

    Sokan kérdezik Újpesten a kampányoló ellenzéki politikusoktól: mi változik, ha új polgármestere lesz a IV. kerületnek? Mi a tétje a választásnak? A válasz egyszerű: ha változás lesz, rend lesz, biztonság lesz, fejlődés lesz. Viszont nem lesz lopás, nem lesz korrupció.

    A választás tétje az, hogy Újpest új fejlődési pályára álljon. A Wintermantel Zsolt vezette fideszes csapat pontosan ugyanazt tette a IV. kerülettel, amit az Orbán-kormány tesz az országgal. Tönkretette a kerület egészségügyi ellátását, felszámolta a kórházat. Újpestről is elmennek a pedagógusok, a lakók térdig járnak a szemétben. Néhány látványberuházás megvalósult, de ezeket túlárazták, így a haverok gazdagodtak az újpestiek pénzén. Ha Orbán embere, Wintermantel nem így bánt volna a közpénzzel, 9 év alatt milliárdokkal lehetett volna fejleszteni Újpestet, könnyebbé tenni az itt lakók életét. Például létrehozhatunk egy, az idősek és otthonlevő betegek életét, ellátását könnyítő civil hálózatot. Csak két demokrata szavazat kell hozzá – Újpestért!

    A választás tétje az, hogy olyan polgármestert választhatunk, aki tudja, hogy nem csak új kórházra van szükség, hanem arra kell költeni közös pénzünkből, hogy legyenek itt orvosok, ápolók, akik gyógyítanak. Segítenünk kell abban, hogy itt, a kerületben lakhassanak, és hosszútávon szolgálják az egészségünket. Csak két demokrata szavazat kell hozzá – Újpestért!

    Lopás helyett arra adjunk pénzt, hogy legyenek Újpesten szakemberek, akik működtetni tudják az új CT- és más berendezéseket, amelyeket vásárolunk, csökkentve ezzel a várólisták hosszát. Csak két demokrata szavazat kell hozzá – Újpestért!

     A választás tétje az, hogy zöld területeket nem engedünk beépíteni, sőt, fák ültetésével, parkosítással védjük környezetünket. Csak két demokrata szavazat kell hozzá – Újpestért!

     A választás tétje az, hogy nem hagyjuk, hogy szemétbe fulladjon lakótelep és kertváros. Csak két demokrata szavazat kell hozzá – Újpestért!

    A választás tétje az, hogy a tolvajokat börtönbe juttassuk. Ma már tudjuk, feljelentést is tettünk, hogy az Ady Művelődési Ház telkének eladásakor bűncselekmény történt. A fideszes beruházónak félmilliárdos hasznot csinált a Wintermantel vezette csapat. Ezzel minden újpestit, csecsemőtől az aggastyánig, 5-5000 forinttal károsítottak meg. Hogy a bűnösöket eltávolítsuk, és a helyükre tisztakezű, önzetlenül dolgozni akaró városvezetők kerüljenek, csak két demokrata szavazat kell – Újpestért!

     A választás tétje az, hogy Újpest kiszabaduljon a Wintermantel-féle fideszes fogságból. Ha Déri Tibor lesz Újpest polgármestere, és demokraták veszik át a kerületi közgyűlési többséget, akkor Budapesten, sőt, az egész országban elindulhat a fordulat. Csak két demokrata szavazat kell – Újpestért!

     Újpesten az ellenzéki szavazók vannak többségben. Ez a csendes erő tavaly áprilisban, az országgyűlési választáson már megmutatta: képes arra, hogy megváltoztassa a IV. kerületiek életét. Ehhez csak két demokrata szavazatra van szükség. Egy a polgármesterjelölt, Déri Tibor neve mellé, egy pedig a közös ellenzéki, egyéni képviselőjelölt neve mellé.
Ennyire, két demokrata szavazatra van szükség, és rendbe tesszük Újpest dolgait.

     Van, amikor nem elég annyit mondani, hogy Hajrá, Újpest! Eljött a cselekvés ideje!

 

#program   #TizenX  #momentum  #aktivista  #jelentkezz

Momentum Mozgalom © 2020 | Proud member of