Előválasztás: Támogasd Te is ajánlásoddal a Momentum jelöltjeit!

Szerző: | aug 21, 2021 | Magyarország

Támogasd a Momentum jelöltjét ajánlással az előválasztáson – ne feledd, a tét hatalmas: az előválasztáson dől el, hogy milyen lesz a Fidesz utáni Magyarország! 

Augusztus 23-án országszerte elkezdődik az ajánlásgyűjtés az ellenzéki előválasztásra. A következő két hétben dől el, hogy melyik választókerületben melyik párt képviselőjelöltjei vehetnek részt a szeptember 18-án kezdődő ellenzéki előválasztáson. A tét hatalmas: nemcsak arról döntenek a választók, hogy ki legyen a Fideszes jelölt kihívója, hanem arról is, hogy milyen Magyarországon szeretnénk élni, és arról is, hogy egy kormányváltás esetén milyen legyen a kormány összetétele.

Mi a Momentumban egy olyan Magyarországot szeretnénk megteremteni, amely nem a keleti diktatúrákra, hanem a nyugati demokráciákra tekint példaként. Ahol nem a politikai kapcsolatok, hanem a tehetség és a szorgalom alapján lehet érvényesülni, és ahol mindenkinek lehetősége van arra, hogy egyről a kettőre jusson. 

A Momentum a garancia a változásra: egy új Magyarország felépítéséhez  új lendületre, új arcokra van szükség. Olyanokra, akik nem a 2010 előtti világból jönnek, és akik értik, hogy változásra van szükség. 

Támogasd ajánlásoddal a Momentum jelöltjeit! Mutassuk meg, hogy új, tiszta és lendületes arcokkal igenis le lehet váltani Orbán Viktort!

Keresd pultjainkat országszerte a forgalmasabb csomópontokon és piacokon!

Fontos! Az ajánlásodat több pártnak is leadhatod, így erősítve a szavazatodért folyó versenyt, ezáltal pedig a demokráciát.

Kérjük, küldd tovább ezt a linket az ismerőseidnek, rokonaidnak, kollégáidnak is és oszd meg Facebookon, ezzel is segítve aktivistáink munkáját!

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest