Dukán András Ferenc lesz a Momentum polgármesterjelöltje Csepelen

Szerző: | máj 10, 2023 | Budapest

A 2024-es önkormányzati választásokon Dukán András Ferencet fogja indítani a Momentum polgármesterjelöltként Csepelen. Ezt Gelencsér Ferenc, a párt elnöke, Szabó Szabolcs, Csepel momentumos országgyűlési képviselője, és Dukán András Ferenc közös videóban jelentették be.

„A jelenlegi vezetés ahelyett, hogy az együttműködést keresné a fővárossal, csak a felelősséget hárítja” – mondta bejelentő videójában a polgármesterjelölt és hozzátette, hogy Csepelen a legnagyobb gondot a közlekedés okozza, ezért ő traffipaxokkal, új járdákkal, zebrákkal és a biciklis közlekedés támogatásával tenné biztonságosabbá azt.

A bejelentéssel kapcsolatban Gelencsér Ferenc elmondta, hogy a Holnap Magyarországához a holnap vezetőire és őszinte önkormányzatokra van szükség. Dukán András Ferenc is egy ilyen vezető, aki készen áll a rá váró munkára.

Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő pedig hozzátette: „A Fidesz kordonokat épített maga és az emberek közé. 13 év kormányzás után az országban és itt Csepelen is változásra van szükség.”

 

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest