Donáth Anna Júlia képviselőjelölt – Budapest 10. OEVK

A Momentumot azért hoztuk létre, mert felismertük, tennünk kell valamit. Az ország lejtmenetben van, a vezetői rosszul gazdálkodnak szűkös erőforrásainkkal. Egyenként tehetetlennek éreztük magunkat, de mertünk nagyot álmodni. Az vezérelt minket, hogy egy új politikai közösséget hozzunk létre: megmutassuk az embereknek, hogy sikeres jövő előtt is állhat Magyarország! Kötelességünknek érezzük, hogy elindítsunk egy olyan mentalitásbeli változást, melynek eredménye egy sokkal tudatosabb, önállóbb, európaibb társadalom és egy élhetőbb, befogadóbb ország. Lehetőségünk van meghaladni olyan évtizedes politikai beidegződéseket, amelyek miatt ott tart Magyarország, ahol most: lepusztult kórházaknál és oktatási intézményeknél. Ezzel a lehetőséggel élnünk kell! Őszintén hiszünk ebben, még ha a jelenlegi politikai környezetben és annak játékszabályai mellett szélmalomharcnak is tűnik. Ha tényleg hosszú távú változást szeretnénk elérni, akkor muszáj a saját kezünkbe venni a sorsunkat és bátran cselekedni!

Azért lettem momentumos, mert elképesztően motivált a közös hit és akarás – amely olyan erejű, hogy egyszer Magyarországot is kiszámíthatóbbá és élhetőbbé teheti. Rengetegen hagyják el az országot, mert nem látnak esélyt a változásra, mert nincs valós alternatíva. Én azért költöztem haza hat év után, mert úgy éreztem, nekünk kell megteremtenünk ezt az alternatívát. A 3. kerület 10-es országgyűlési választókerület képviselőjelöltjeként azért dolgozom, hogy megmutassam: van remény, van lehetőség kitörni a mindennapos apátiából, van lehetőség a változásra!

Kövesd figyelemmel Facebook oldalamat, írj nekem, gyere el rendezvényeinkre, ismerd meg a Momentum programját, maradjunk kapcsolatban!

Donáth Anna Júlia
Facebook |  E-mail

 

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva