Csík Miklós a Momentum polgármesterjelöltje Tarnazsadányban

Szerző: | jún 13, 2023 | Magyarország

A 2024-es önkormányzati választásokon Csík Miklóst indítja a Momentum Tarnazsadányban – jelentette be a Gelencsér Ferenc, a párt elnöke a Facebook-oldalán.

A bejelentésről szóló videóban a polgármesterjelölt elmondta, hogy születése óta itt lakik Tarnazsadányban és hisz benne, hogy a közösséggel együtt egy olyan települést tud építeni, amelyet minden helyi megérdemel.

„Együtt egy őszinte és fejlődő falut tudunk építeni, ahol újra büszkék lehetünk arra, hogy itt élünk. Településünkre újra vissza kell hozni a békét és a nyugalmat” – tette hozzá Csík.

„Mi a Momentumban országszerte és az Európai Unióban is azért dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsünk. A Holnap Magyarországát” – mondta Gelencsér Ferenc és hozzátette: „A Holnap Magyarországának megteremtéséhez a Holnap Vezetőire van szükség. Csík Miklós egy ilyen vezető, aki készen áll az előtte álló munkára.”

A videóban megszólalt még Lőcsei Lajos, a Momentum országgyűlési képviselője is, aki kiemelte, hogy a tarnazsadányiakat átverték, hiszen ami régen zöld és szép volt, az mára romossá és sivárrá vált és a közösség büszkeségének számító templomot is elhanyagolta a jelenlegi polgármester, ezért van szükség a változásra.

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest