Cseh Katalin – Budapest 06. OEVK

Magyarország a lehetőségek országa, csak el kell hinnünk, hogy tudunk is élni vele. Nem kell beletörődni semmibe! Nem kell elfogadni az „így szoktuk”-kal kezdődő mondatokat! Mindent jobbá lehet tenni, mindenen lehet változtatni. A változásért azonban tennünk kell, közösen, bátran, kitartóan és lehetőség szerint mosolyogva. A változáshoz mindenkire szükség van: idősek és fiatalok, nők és férfiak együtt kell, hogy fellépjenek egy sokszínű és fejlődő társadalomért, amit a lehetőségek hajtanak előre és még tovább.

Diplomám megszerzése után rezidens orvosként kezdtem dolgozni az állami egészségügyben, ahol sok csalódás ért. Sokszor éreztem azt, hogy a pácienseimnek nem tudtam őszintén mondani, hogy jó kezekben vannak, és nem mertem nekik szívből ígérni azt, hogy meg fognak gyógyulni. A rendszer elengedte mind a dolgozók, mind a betegek kezét.

A Momentum elnökségi tagjaként azért dolgozom, hogy Magyarország belépjen a XXI. századba, és hogy mindenkit egyformán képviselhessek. A Momentum azért jött létre hogy megvalósítsa a politikai generációváltást. Túl sokáig vártunk arra, hogy valaki más majd jó irányba kormányozza az országot. Itt az idő, hogy saját kezünkbe vegyük a sorsunkat.

Ha kérdésed van, vagy el szeretnéd mondani a véleményedet írj egy e-mailt vagy kommentelj a facebook oldalamra, vagy hívj fel. Ne felejts el április 8.-án szavazni és építsünk együtt egy élhetőbb országot.

Cseh Katalin
Facebook | Wikipedia | E-mail

Momentum Mozgalom © 2019 | Proud member of