Boros-Gyevi Gergely képviselőjelölt – Csongrád 02. OEVK

Az utóbbi években a közélet olyan mélységekbe zuhant, amit civilként már nem tudtam elviselni. Elegem lett a politikai megosztottságból és a megélhetési politikusból, akik nem a választók érdekeit képviselik, ezért úgy döntöttem, hogy teszek a változásért!

Közel 10 éve dolgozok itthon kereskedelmi képviselőként, de korábban Angliát is megjártam, ahonnan több hasznos tapasztalattal tértem haza, melyek közül egy különösen fontossá vált számomra: a teljesítményelvűség.

A Momentum helyi képviselőjelöltjeként (Csongrád megyei 2. számú országgyűlési egyéni választókerület) egy fejlődő, teljesítményközpontú, igazságos országért szeretnék dolgozni!

Szegeden és vonzáskörzetében minden lehetőség adott, hogy a térség a beruházások és innováció központjává váljon, ahol a fiatal pályakezdők is tudnak érvényesülni és családot alapítani.

A Momentum Magyarországa versenyképes, amit egy modern oktatási rendszer és az erre épülő gazdaság biztosít. Elszántan fogok küzdeni e jövőkép megvalósításáért és a szegedi polgárok valós érdekképviseletéért!

Csatlakozzatok hozzánk, és indítsuk be Szegedet!

Boros-Gyevi Gergely
Facebook | E-mail

Momentum Mozgalom © 2018. Minden jog fenntartva