Berg Dániel képviselőjelölt – Somogy 01. OEVK

Indítsuk be együtt Kaposvárt és Somogy Megyét!

Berg Dániel vagyok, a Momentum kaposvári országgyűlési képviselőjelöltje.

Sokan érezzük úgy, hogy a politikusok nem az embereket képviselik, sokkal inkább pártérdekeket, és saját anyagi gazdagodásukat tartják szem előtt. Sokan gondolják azt, hogy a politikával nem érdemes foglalkozni, hiszen úgysem változhat semmi. Határozottan hiszem, hogy ennek ellenére van remény!

A Momentum megalakulásával létrejött az új politikai generáció vezető közössége. Létrejött az a közösség, amely átlép a bal- és jobboldal megosztottságán, és amely képes egy új irányt mutatni Magyarország számára!

Kaposvár és az Ön képviselőjelöltjeként azért fogok dolgozni, hogy sikerüljön felszámolnunk az elmúlt 28 év megosztottságát, hogy végre valóban lezárhassuk a rendszerváltást és Európához tartozzunk. Azért fogok tenni, hogy Somogy megye és Kaposvár újra fejlődésnek induljon. Teremtsünk végre egy élhető Magyarországot, ahonnan barátainknak, családtagjainknak nem kell elmenniük, és ahová érdemes hazajönniük!

Mindehhez azonban szükségem van az Ön segítségére és támogatására. Hiszek abban, hogy a keményen dolgozó, becsületes magyar állampolgárok többet érdemelnek annál, mint amit a jelenlegi politika kínál számukra. Hiszek Magyarországban, és bízom abban, hogy áprilistól az Önök képviselőjeként dolgozhatom azért, hogy elérjük céljainkat, és hogy országunk ismét a béke, a fejlődés és stabilitás útjára lépjen! Ehhez kérem az Önök segítségét és támogatását!

Berg Dániel
Facebook | E-mail

Momentum Mozgalom © 2020 | Proud member of