Bemutattuk 2022-es szegedi és orosházi jelöltünket

Szerző: | jan 14, 2021 | Hírek

Fekete-Győr András a tegnapi napon Szegeden, illetve Orosházán járt, ahol bejelentette a 2022-es országgyűlési választásokat megelőző előválasztás momentumos jelöltjeit.

“Mi az elmúlt 30 évet kudarcnak ítéljük, elegünk van belőle. Azt látjuk, hogy új politikusokra, új gondolatokra és egy új irányra van szüksége Magyarországnak.” – indította Fekete-Győr András a bejelentéseket.

Mihálik Edvin jelenleg Szeged zöld programjáért felelős tanácsnoka, mától pedig Csongrád-Csanád megye 2-es választókerületének momentumos jelöltje.

Mihálik bemutatkozójában elmondta:

“2019-ben arra esküdtem fel, hogy ezért a városért fogok dolgozni. Azóta eltelt 15 hónap, és büszke vagyok azokra az eredményekre, amiket közösen elértünk. Szeged önállóan, a kormánytól függetlenül érte el ezeket, a Fidesz politikája azonban most már a városunk és közösségeink tönkretételéről szól. Ezt pedig csak úgy akadályozhatjuk meg, ha minden erőnkkel és tudásunkkal azon dolgozunk, hogy 2022-ben leváltsuk ezt a kormányt. Erre van most szüksége Magyarországnak, Szegednek és a térség településeinek is. Olyan új és felelős kormányra, amelyik a rombolás helyett építkezik, és olyan képviselőkre, akik kiállnak a helyi közösségek érdekeiért. Ezért döntöttem úgy, hogy a Momentum képviselőjelöltjeként indulok Csongrád-Csanád megye 2-es számú egyéni választókerületében.”

Sebők Éva Orosháza egyéni képviselője, a megye egyik legaktívabb politikusa, valamint most már Békés megye 4-es választókerületének momentumos jelöltje.

Sebők bemutatkozójában kifejtette:

“A következő időszakban olyan fontos témákkal fogok foglalkozni, mint a munka, a család és a nők helyzete. Megoldási javaslatokkal fogok érkezni a megye és a térség munkaügyi problémáinak megoldására, foglalkozni fogok egy a megyében élők számára is előnyös családtámogatási rendszer megalkotásával, valamint az is kiemelten fontos számára, hogy a nők helyzetén javítsak. Ezek mellett pedig a korrupció megszűntetése, az átláthatóság növelése számomra a legfontosabb.”

További információkat a jelöltekről és elképzeléseikről Sebők Éva és Mihálik Edvin Facebook oldalán.

Ez AZ a Budapest