Az illegális gumilerakatok ügye folytatódik – lehet, hogy lenne megoldás

Szerző: | aug 8, 2023 | Magyarország

Tompos Márton, a Momentum szóvivője és frakcióvezető-helyettese az elmúlt hetekben több, Rogán Antalhoz köthető illegális gumilerakatot leplezett le. Az üggyel még az ORF 2, az osztrák köztvévé is foglalkozott, az 5 perces adást magyar felirattal itt tekinthető meg.

A legújabb fejleményről Tompos legutóbbi Facebook posztjában számolt be. Eszerint az osztrák televíziós riport hatására egy osztrák, autógumikat újrahasznosító cég felkereste a politikust, hogy mindössze körülbelül 1 milliárd forintért el tudnák szállítani a négy illegális telephely minden abroncsát, ezzel felszámolva az illegális lerakatokat.

„Itt persze sok mozgóérték van, arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha valaki mondjuk helyben telepítene egy darálót, és már a darálékot vinnék a kamionok – ekkor sokkal kevesebb fuvarra lenne szükség. De kezdésnek maradjunk az 1 milliárd forintnál. Ezt akkor hasonlítsd össze azzal a rengeteg hülyeséggel, amire elverték a milliárdjainkat. Jobb helyen lenne itt.” – kommentálta Tompos a helyzetet.

További híreinket az illegális gumilerakatokról itt találhatóak.
Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest