Átjavítottuk a kormány bombás plakátjait

Szerző: | nov 7, 2022 | Magyarország

Az Orbán-kormány megint hárít: közpénzek milliárdjaiból ismételten hazug és ízléstelen plakátkampányt indítottak, melyen az Oroszország elleni szankciókat okolják a megélhetési válságért.

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és frakcióvezetője a plakátok megjelenése után azonnal a Reklámszövetséghez fordult, mert az ízléstelen és etikai szabályokat sért. És bár a Reklámszövetség egyelőre csak terel (frissítés: azóta állást foglalt), a Momentum aktivistái nem tűrték tovább a visszataszító, hazug propagandát és országszerte kijavították a konzultációs plakátokat „a Fidesz hazugságai tönkretesznek minket” feliratokat ragasztva rájuk. 

 

Nem a szankciók, hanem, a kormánypárt hazugságai, a rossz kormányzás és Vlagyimir Putyin tehetnek arról, hogy a hazai infláció Európa-bajnok és napról napra nehezebb megélni Magyarországon.

„Az igazság az, hogy a Fidesz hazugságai tönkretesznek minket, a rossz kormányzás miatt drágul minden, ez a Fidesz-felár. Mi most arra vállalkozunk, hogy leleplezzük a fideszes hazugságokat országszerte. Tagjaink mától országszerte matricával javítják ki a Fidesz hazug plakátjait.” – jelentette be Gelencsér Ferenc az alábbi videóban. Hajnal Miklós szerint pedig ezzel az akcióval hasznossá teszik a kormány plakátjait, hiszen azok így végre az igazságról fognak szólni.

A Momentum politikusai arra is felhívták a figyelmet, hogy továbbra is várják országszerte a konzultációs íveket, amelyeket Soprontól Berettyóújfaluig a Momentum pultjainál és irodáiban összeszednek, brikettbe préselnek és eljuttatnak a rászorulóknak, hogy legalább legyen mivel befűteniük a leghidegebb napokon.

Gyújtósnak még jó lesz!
Add le nekünk a konzultációs ívedet! Keresd a pultjainkat országszerte!

Mennyit tudsz a Fidesz felárról?
Teszteld a tudásod! Töltsd ki a kvízünket!

Ez AZ a Budapest