Programunk

Az elmúlt 30 év politikája a beteljesületlen álmokról szólt. Magyarország – a kormány állításaival ellentétben – évről évre egyre rosszabbul teljesít.

A Momentum Magyarországán mindannyian felelős és sikeres magyarnak érezhetjük magunkat. Senkit sem hagyunk magára, és teljesítményével bárkinek esélye van kiemelkedni. Feladatunk, hogy Magyarországot végre a 21. századba vezessük és olyan társadalmat építsünk, amelyet nem ideológiai harcok osztanak meg, hanem közös célok tartanak össze.

A Momentum eddig négy országos választáson vett részt. Minden alkalommal megfogalmaztuk a jövőképünket: bemutattuk a szavazóknak, mit és hogyan valósítanánk meg. Ha kíváncsi vagy a programjainkra, itt elolvashatod őket:

30 éve ígérik nekünk, hogy utolérjük Európát. Ezt ígérték 1990-ben, ezt ígérték 2004-ben az Európai Uniós csatlakozásnál, és itt lett volna az esély 2010-ben is. 2022-ben újra kapunk egy esélyt, hogy elinduljunk egy nyugati, Új Magyarország irányába. Ehhez viszont rendszerszintű változásra, bátor, innovatív, ambiciózus célokra van szükség. Erről szól a Momentum előválasztási programja, az Új Magyarország Terv!

A teljes előválasztási program megtekintése