A Momentum 15 jelöltje győzött az előválasztáson

Szerző: | okt 1, 2021 | Magyarország

Az elmúlt két hétben 634 ezer ember mutatta meg, hogy változást akar, és hogy bele akar szólni az ország jövőjébe. Mindenkinek köszönjük, aki részt vett az előválasztáson, és hallatta a hangját! Ez nagyon erős üzenet azoknak a változásra vágyóknak, akik eddig nem hittek benne, hogy ez megvalósulhat: rengetegen vagyunk, és ilyen lelkesedéssel, elkötelezettséggel, aktivizmussal 2022 tavaszán le fogjuk győzni a Fideszt!

Külön köszönjük azoknak, akik a Momentum jelöltjeire szavaztak! Nekik köszönhetően 15 képviselőjelöltünk végzett első helyen, és indulhat el az országgyűlési választáson. Gratulálunk a győzteseknek, és egyúttal nagyon köszönjük minden jelöltünk lelkes és odaadó munkáját!

Azzal vágtunk neki ennek a kampánynak, hogy meg akarjuk mutatni országnak, lehet a politikát másképp, a fiatalok tisztaságával, lendületével és programadó ambíciójával is csinálni. Mi így cselekedtünk, így cselekszünk, és ilyenek maradunk a jövőben is: őszinték, lendületesek, elszántak!

Az előválasztással egy fontos időszak lezárult, de nem szabad elfelejteni, hogy a legfontosabb feladat előttünk áll: áprilisban le kell győznünk a Fideszt, és el kell hoznunk a korszakváltást az országba. Ezt a csatát pedig közösen kell megvívnunk!

A közös munka azonban nem jelentheti értékeink feladását: hatalmas felelősségünk van abban, hogy a közös ellenzékben is képviseljük a választóinkat, és azokat az értékeket, amelyekből nem lehet engedni. Garanciát kell vállalnunk, hogy következő időszakban is ugyanolyan erővel dolgozunk egy tisztességes, emberséges, elfogadó és zöld Magyarországért, ahogy azt tettük eddig is!

Mert a Momentum nélkül nincs kormányváltás, de csak velünk van korszakváltás!

Köszönettel,
Momentum Mozgalom

Tudtad? óriásplakát
Vezessük új útra Magyarországot!
Ez AZ a Budapest